Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Så mye har eg gått ned!

Så mye har eg gått ned!

Så mye har eg gått ned!

Om noen kan huske det, starta jo eg en omfattende diett i januar. Vi skulle til syden, og eg ville slippe å kjøpe nye sommerklær og bikinier bare for to uker på tur. Vinteren var hard, og etter vi slutta å røyke i fjor ble det litt mye god mat. Dette la seg jo på sidene, og eg ville få det av. Satte meg et mål om 10 kg ned til sommeren, og minst 3 av de før sydenturen.

I januar var eg flink, veldig flink. Spiste sunt og jogga selv om det var bikkjekaldt ute, ja faktisk så kaldt at bikkja begynte å halte. Og eg gikk ned flere kg på bare noen uker. Flott! Sommerklærne passa og vi reiste til syden. Der ble det jo igjen god mat, og spekket kom tilbake.

Eg ga blanke de første ukene etter sydenturen, for det var jo lenge til sommerklærne skulle frem igjen. Etter hvert begynte arbeidsbuksa å stramme litt vel i livet, t-skjorta stramma på armene, og til og med trusa ble trang over ræva, så salatbaren i kantina frista mer enn alt annet. Problemet der er bare de forbanna gode vaflene. Hjemme spiser eg grønnsaker når gubben spiser poteter. Og ingen skal si eg ikke spiser variert, for eg sper jo på med en is eller ei nugattiskive i ny og ne. 

Joda, vi har også begynt å sykle, og meldt oss inn på treningsstudio, men du verden så mange gode unnskyldninger det finnes der ute! Dårlig vær, sofaen skriker, ingen reine treningsklær, må ta huset, en god reprise på TV, osv, så det blir jo ikke så ofte som vi egentlig vil. 

D17E54CD 1737 4F8A B08A 621438AF4744 Det fine med onepice er at ingen ser virkeligheten.

Nei nå er det full skjerpings, ja vi har sagt det før, men nå tror eg vi mener det! Til og med været er på vår side. Målet eg satte i januar om å gå ned 10 kg til sommeren har vært nært flere ganger og nå er det bare 12 kg igjen, har da stramt mageskinn om ikke annet... Bare å kaste seg i det! 

Trenger ikke tips eller råd om selve treningen eller dietten, men kom gjerne med oppskrifter på gode magre middager som kanskje Doc også spiser!

Dask

Skrevet av : Dask

Roger
Den tida jeg virkelig gadd trene hadde jeg bare grønnsaker i folie, slang på en kyllingfilet krydra godt og inn i ovnen en halvtimes tid. Snadder, godt og sunt...
Det er noen og litt for mange kilo siden

Dask
Takk for tips, det høres både enkelt og godt ut ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen