Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Konsert med Byting!

Konsert med Byting!

Konsert med Byting!

Wohoo! Fredag og straks helg igjen! Og enda nærmere påsken, hvilket betyr mye moro. Hva skal dere i påsken? Vi fortalte jo at vi skal til Dokka på Hilljacks palmehelga, og at det skulle skje mer spennende!

I påsken i fjor var vi på Fjellnær og hørte på Hilljacks. Det var et bra lokale, mye hyggelige folk, og ikke minst god stemning. Konserten var onsdagen i påsken, og vi reiste dit med muttern og fattern, med campingvogn og bobil. Det var skikkelig trivelig, vi dansa og sang med, helt til vi sovna. Dagen derpå spiste vi felles frokost og slappa av ei stund i påskesola før vi kjørte videre. 

0A58786E 33E2 489B BDA8 2C46CE535278 

Nå har vi igjen blitt invitert til Fjellnær på påskekonsert, så på onsdag i påsken skal vi danse til BYTING! Tror du vi gleder oss eller? Nå er det jo lenge siden sist vi hørte Byting live, så det er jo virkelig på tide. Og da passer det strålende at de spiller på Fjellnær. Dette er noe dere burde få med dere!

 41253EF9 F322 424D AE30 75C0150E7F1C

I år som i fjor er jo muttern og fattern med, og vi har fått med oss Anne og Rype også, så nå blir det enda mer livat. Med så gode folk og konserter med dyktige band, da blir dette tidenes påske. Vil du også bli med på moroa? Stikk innom HER og les om arrangementet, du vil ikke angre om du blir med!

Dask

Skrevet av : Dask

Ann Mari
Country skjåk
Og både Hilljacks og byting kommer på country festivalen på Skjåk 2019?????????pluss fred and the possumhunters
Dask
Ja, og vi også :D
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen