Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Konsert i påsken!!!

Konsert i påsken!!!

Konsert i påsken!!!

Ja så var mandagen her, men det er vel egentlig ikke så verst? Det fine er jo at nå nærmer det seg påske, og det betyr flere fridager. Det betyr også at det er nå litt kort tid å jobbe inn til fri mandagen i påsken, men det får gå, holder vel med tirsdagen og onsdagen. 

For mange handler påsken mest om å gå på ski og spise kvikklunsj, eller for barna å få påskeegg. For oss handler det å nyte livet i campingvogna, og i år blir første turene i påsken. Vanligvis er vi jo ute lenge før snøen smelter, men i år har vi tatt hensyn til helsa og tatt det rolig. 

I årets påske vil det bli flere høydepunkt, men først kommer uansett palmehelga, har dere planer da? Det har vi, noe vi gleder oss veldig til! Vi har blitt invitert til Dokka camping for å høre Hilljacks spille, og vi takka soleklart ja. 

8FA1CD68 515C 47B3 9ABD B670820D93F0

Dokka camping vet å by på bra liv og gladstemning, der er det god mat og stilige lokaler. Og for ikke å glemme alle de hyggelige menneskene som jobber der da, de vet å gjøre det trivelig for gjestene sine. Og Hilljacks er jo noe av det beste vi kan høre fra en scene i Norge, dette vet vi blir ei kongehelg! Skal du dit??

Så får det heller bli at eg må jobbe mandagen, for alt på onsdagen skjer det mer spennende...!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen