Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
It’s on!!

It’s on!!

It’s on!!

Hei igjen godtfolk! Da var søndagskvelden her igjen, og vi sitter her og gruer oss til ny arbeidsuke... Neida, vi trives på jobb, er bare litt godt med fri. Selv om vi ikke har vært ute på livet blir liksom søndagen fort en sånn lat dag.

Vi sa jo vi skulle holde dere oppdatert på denne syklinga vår, sånn med tanke på både formen vår og pusten min. Kan si med en gang at Doc har vært flink og sykla denne uka. Eg fikk omsider tak i astmaspray for å teste det, og torsdagen sa legen på sykehuset at det var bare å bruke den når eg ble tungpusta. Flott, eg satte meg dermed et mål om minimum en sykkeltur i helga.

 8960F108 C43E 45C4 90A3 5201430EFA36

Fredagen var jo planen å ta en sykkeltur etter jobb, men eg måtte reise hjem lenge før fordi helsa ikke var der. Lørdagen var formen bedre igjen, så eg ble med Doc på foliemontering, og etterpå var vi begge for slitne til å sykle. Men i stedet for å dra rett hjem på sofaen stakk vi innom Årnes Treningsstudio, hvor vi fikk omvisning og slo av en prat med eier. Ja det endte faktisk med at vi meldte oss inn der. Nå er det faktisk ingen unnskyldning, vi er i gang med sommerkroppen!

Med ferskt medlemskap i lomma reiste vi jo hjem til sofaen igjen i går da, og i dag har det egentlig vært en sånn halvpasse produktiv dag. Doc har drevet med vinyl faktisk i flere former. Han har jo lagt litt mer folie på bilen, bilder ligger ute på snappen vår Redneckdask. Pluss han har laga ei personlig chips skål av ei gammel vinylplate, den kan du vinne! Sjekk konkurransen på vår fb side Doc og Dask.

 B3B7FFAA 73AE 4185 AC5F F470C0CF3F26

Eg har gjort bittelitt husarbeid i dag, og så har eg satt opp et treningsprogram som vi skal teste ut på Årnes Treningssenter. Hva det er tenker vi ikke å dele før vi har testa selv, må jo se an hva som faktisk funker først. Ellers har eg jobba litt med bloggen (ja som vanlig), og vi skal på flere arrangementer og events i vår. Sier ikke mer om det nå, kommer egne innlegg om dette snart!

Hvordan har din hele vært da? Vi ønsker deg uansett ei god ny uke! Snakkes!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen