Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Dagen min på sykehuset

Dagen min på sykehuset

Dagen min på sykehuset

Tid for en tur på sykehuset igjen! Nå sier eg endelig tilbake, ikke fordi eg digger å være her, men fordi eg får ny dose medisin. Denne gangen skulle vi jo teste åtte ukers mellomrom. Det tror eg blir litt mye, for de siste to ukene har vært skikkelig rævva. Og de siste dagene enda verre, ja nå har eg lov å klage, for det gjør eg faktisk ikke ofte. Sånn er det bare å ha Morbus Crohns, man blir vant til det, men man kan likevel bli lei i ny og ne.

Vel vel, i dag klarte eg pokker meg å komme for seint også. Neida det var ikke kø, ingen kranglete mage, ikke Tassen sin feil heller. Nei, det var bare eg som hadde glemt at man må på lab’en en time før medisinering. Etter blodprøvene stakk eg innom Narvesen, iskaffe og tacitos er fast frokost ved IBD, men i dag kjøpte eg med en liten bagett og iste også, hadde en følelse av venting. Må forresten skryte av Narvesen på Ahus, ferskeste maten og hyggeligste personale! (Og nei, eg har ikke fått betalt for å si det, dette er fakta)

D925797A 64A8 4FED 8377 6E0B23738645 

Oppe på IBD rommet fylte eg ut det vanlige skjema før medisinering, og etter litt venting fikk eg plutselig time hos legen. Var noe rart med prøvene mine, uten at eg forsto noe mer av det. Hørt om medisinspeil? Ikke eg heller, men legen forklarte at eg forrige gang hadde for høye verdier medisin igjen ved ny infusjon. Ellers minsker vi dosen cellegift, så blir eg litt mindre kvalm.

Fikk spurt legen om dette med astma og pustevansker da, og det skulle de følge opp. Blir det vedvarende må eg inn og ta sånne pusteøvelser. Dette kan være to ting, enten en bivirkning på medisinene, eller at anstrengelsesastmaen er tilbake. Begge deler kan heldigvis behandles med Ventoline, så da skal eg prøve det ei stund. Fint med alt som kan fikses da!

Nå sitter eg omsider med medisin i armen, etter mye venting og en ekstra legetime. Så det at eg var litt sein på laben, har overhode ikke noe å si i dag gitt. Hadde time til infusjon kl 9.30, og det skal ta ca en time. Klokka ble 11 før vi kunne starte i dag, men det går helt fint, takket være bagetten fra Narvesen. Etterpå blir det bare sofaen, så eg har det ikke akkurat travelt. 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen