I dag skjer det!

I dag skjer det!

Å steike, det er vår. Det er plussgrader om natta, tørr asfalt, og sola skinner for harde livet. Doc har tatt frem syklene og gått over de, sjekka at ting virker, og fylt luft i dekkene. I dag starter vi reisen mot Vasaloppet på sykkel! Nei eg skal ikke delta der, men eg skal være med å trene med Doc, for det er ikke bare han som trenger trim her i huset.

7ED2615F 439E 48A3 9864 B4D65BD18F33 

Klarte vi det i 2016, skal vi pokker klare det nå også!

I fjor ble det lite sykling på oss, det ble ikke prioritert. Dessuten var eg ikke i form til å bedrive noe sport som innebærer å være langt fra en dass. Siden medisinene har gjort meg så mye bedre nå, er det virkelig på tide å prøve igjen. Det blir ikke noe veldig lang tur, og det vil nok ikke gå så fryktelig fort, men det å komme over første kneika er det viktigste. Å komme i gang!

Akkurat nå er Doc ute og handler litt, i tilfelle vi blir for utslitt til det seinere. Når han kommer tilbake kler vi oss i rosa trikot fra Superselma, og tråkker avgårde. Eneste målet for denne første turen er jo bare å fullføre runden, så kan vi etter hvert sette oss flere mål med lenger distanse og bedre tid. Ja det må jo til om Doc skal klare 94 km i august! Og det må til om vi ikke skal fortsette å vokse i bredden...

8A2FD421 744C 47C6 B1BD 4C3064DF2250

Så tynne skal vi bli igjen!

Nei nå er eg like spent som dere på hvordan denne sykkelturen kommer til å gå i dag, regner med det ikke er så altfor gale siden vi ikke røyker lenger. Skal prøve å få lagt ut oppdateringer på snap og insta underveis, for dette kan bli en interessant tur. Ønsk oss gjerne lykke til, for det trengs i dag!

Dask

Skrevet av : Dask

Mister_Frankie
Hey hey :)
Dette her kommer til å go så flott att :)
Sitter å koser meg med sesong 2 av Norske Rednecks å ei kald ei eller ti :)
Forsatt go lørdags kveld/ natt til søndag til dere begge :)
Snart april og våren,skal bli godt når sola begynner å varme å få satt seg ut med ei kasse pils
å få fart på pop anlegget hu hei hehe :)
Mvh Mister_Frankie

Dask
Hehe det vi gleder oss til med våren er å kunne sykle mer :D
Anniken
Syns dere er spreke begge to jeg ? god helg videre.
Dask
Tusen takk, og god helg til deg også ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen