Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Mine glansdager!

Mine glansdager!

Mine glansdager!

Haha det bilde av Veronica og meg vekker mange minner, du skulle bare visst alt det rare vi fant på! Men det viktigste, vi var skikkelig inn der, vi hadde knappebukser. Hun hadde den fra Champions som man kunne knappe helt opp, og eg hadde Adidas sin. Husker en gang eg var med å nappe tak i buksa hennes, for det var jo liksom kult på den tida. Men eg ble litt satt ut da eg så at eg sto igjen med hele buksa i hånda! Ja hun fikk den tilbake ganske fort. 90 tallet var vårt tiår, bare se på de hårsveisene da, tydelig at våre foreldre fortsatt hadde en finger med i spillet...

Vanligvis bryr eg meg fint lite om mote, eg har aldri vært noe opphengt i å kle meg i siste og dyreste nytt fra butikkvinduet eller motemagasinet. Eg har latt meg påvirke fint lite - frem til nå. Kjenner at nå begynner moten å ta seg opp litt, det begynner å bli interessant på flere nettbutikker, så nå skal eg dele hva og hvorfor. 

Det var ei tid på 90 tallet, da noen gjorde et tappert forsøk på å erte meg. Lite nådde gjennom, og mye prella av som vann på gåsa. De to mest brukte orda som ble brukt var «brilleslange» og «bortskjemt». Greit, brillene var eg stolt av, og noen Adidas og Levi’s plagg, men mye av det hadde gått i arv etter to storesøstre, så hvor bortskjemt eg var kan vel diskuteres. Saken er at slike merker tålte å bli brukt av tre søstre uten å bli slitt. Muttern slapp å kjøpe nytt like ofte som mange av de andre mødrene. 

Men det eg vil frem til her, er at siste årene på barneskolen og på ungdomsskolen begynte folk å bli opphengt i mote. «Alle» hadde Buffalo sko utenom meg, og eg var den siste til å få de «hesterævbuksene» som eg ikke en gang husker navnet på, det var til og med to år etter «alle» andre. Høres eg fortsatt bortskjemt ut? 

8B94A513 3D61 49E5 B868 F86A2C9E26A0

Annonseinnhold

Vet du hva? Nå er eg voksen nok til å handle selv, og nå er faktisk Buffalo skoene inn igjen. Vurderer å kjøpe meg de, selv om eg da er 20 år på etterskudd med den moten. Ikke fordi det er mote, men fordi eg digger 90 tallet da det var like kult med joggebukse, som tights eller slengbukse. Det var liksom ett fett så lenge klærne var reine. Buffalo skoene finner du HEReg synes de i beige er finest. Noen som vet hvordan de er i str?

Husker den ene gangen eg virkelig var tidlig ute med en ny mote, det var knappebuksa fra Adidas. Det var noe man brukte mest i gymtimene, men mange (inkludert meg) gikk med de til hverdags også. Kanskje ikke den mest praktiske buksa å trene i, men eg digger de nok til å gi de en ny sjanse. De har eg faktisk kjøpt i grønne på Adidas.no.


1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

Ellers la eg merke til noe når vi var på Granka i februar. Det er pokker tredje året på rad at eg hadde med de samme bikiniene og sommerklærne. Det er jo år og dag siden sist eg kjøpte noe sånt, så da kan eg vel unne meg noe nytt? Har funnet noen skikkelig stilige bikinier nå, lurer på hvilke eg skal velge. I tillegg fant eg noen lekre sommerkjoler som kan bli fine til boots i sommer, og jaggu er 90 talls skinnjakkene også tilbake! Denne sommeren skal eg være skikkelig trendy med klær fra mitt favoritt tiår, elsker det! Blir det ikke pent med hvit kjole, svart skinnjakke og et par halvslitte gamle boots? Eller med knappebukse og buffalosko?


1. Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här / 5. Här / 6. Här / 7. Här / 8. Här


A. FELIX HARDY / B. 2ND DAY / C. JOFAMA / D. B.YOUNG / E. Dennis Maglic

Dask

Skrevet av : Dask

#Bikerpus
Glansdager! Og sports idiot... ?
90-tallet var tiden med permanent, mye (!) hårspray, Adidas og Champion... Man kunne jo ikke drive med idrett uten det! ?? Giikk i de kneppe-buksene 24/7...! ?? Nå skal sant sies at jeg har kjøpt meg både Adidas og Levi’s denne uka, men som du sier; det er kvalitet og holder lenge! Og jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg kjøper merke-klær i løpet av et år...! ??
Dask
Ja eg har jo selv noen Levi’s som har holdt i maaange pr, den eldste er vel sikkert 30-40 år gammel, arva av pappa! Synes det er kult at 90 tallet nå er tilbake :p hehe
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen