Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Ny smaksopplevelse!

Ny smaksopplevelse!

Ny smaksopplevelse!

Hei igjen folkens! Dagen i går var spesiell, den hadde flere høyder. Det hele starta jo med at ei t-skjorte eg hadde funnet frem til å bruke på jobben plutselig hadde blitt slim fit, altså helt tight. Ok, tenkte eg, det var jo lenge siden eg hadde brukt den da. At den hadde krympa så fælt måtte ha skjedd over tid, men noe måtte likevel gjøres. 

På vei til jobben skrudde eg musikken på fullt og virkelig gaula med, dette skulle bli en bra dag. Vel fremme bevegde eg meg så mye som mulig, eg gikk i stedet for å kjøre snile, og eg tok de verste ordrene med mye sortering. Ja eg jobber med skaffeordre, varer vi ikke har lagerført, men likevel kan bestille for kundene. Når det kommer flere ordre fra samme leverandør må jo dette sorteres, noe eg så på som mulig trim. Og i lunsjen hadde eg mye salat og lite varmmat på tallerken. 

620C4892 79C7 4E09 A17F 73B7009E4FE7

Da eg stempla ut, passe sliten, bestemte eg meg for sunn middag. Det ble salat med bacon og kyllingbuggets. Men så kom plutselig Doc med desserten. Den var alt annet enn slankende, men seriøst det beste vi begge har smakt. Doc sa det med en gang; Je har aldri smakt så gøtt gøtteri noen gang je! Og han hadde helt rett. Fudge som virkelig smelter på tunga, og i mange forskjellige smaker. 

Da gikk det opp for meg at diett og slank kropp er ikke alt her i verden, det å kose seg er like viktig. Dette er på ingen måte sunt, men det er helt uten tilsetninger og ekstra dilldall. Dette er ekte godteri på godt gammeldags vis. Du kan ta det frem til spesielle anledninger, til hverdags, eller til og med pynte med det, for det både ser amazing ut og smaker himmelsk!

Disse kan du bestille HER, og du kan følge de på Instagram HER. Ja, vi anbefaler virkelig å teste disse, for dette er en smaksopplevelse vi unner alle. Fordi du fortjener det. 

8149348A 89DF 4259 9F9F BE25C2680F8B

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen