Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Stor utfordring til Doc!!!

Stor utfordring til Doc!!!

Stor utfordring til Doc!!!

Ja hva skal man si! Da har jeg sagt ja å står da på startstreken 10. august med ett dyr av en tohjuling mellom beina, bestående som sagt av to hjul, ei svær ramme, styre og to alt for små pedaler. Jo jeg skal være med å sykle Vasaloppet på 94 km! Litt lengre en sist da jeg sykla Birken, men dem påstår att det ikke er like tungt, så vi får da se. Og selvsagt sykler jeg også denna gangen sammen med Superselma, og det gleder jeg meg faktisk masse til.

De som kjenner meg vet jo att jeg er rimelig trassig når det kommer til å gjennomføre det jeg har satt meg som mål. Når man sykler for ett så godt formål som Superselma, ja, så prøver man jo virkelig å gjennomføre. Så da er det jo bare å vente på litt tørrere veier, få tatt en sikkelig service på tohjulingen som står parkert trygt i garasjen, så tenker jeg nå formen kommer seg etter hvert.

Har foresten ingen peiling på hvordan løypa er, men håper det er masse grusvei og terreng. Bli gjerne med på en svenske tur den helga å hei alle superselma bikere frem til en flott målgang. Klarte jo å bli en birkebeiner så hvorfor skal jeg ikke klare å bli en vasslopper heller hva dem kaller seg... he he!

- Doc

Link til Vasaloppet med Superselma HER

7070613F 51FA 429B 9138 18170A2336ED Doc på Birken 2016

Dask

Skrevet av : Dask

Mister_Frankie
Hei igjen :)
TIRSDAG mener jeg for pokker hehe :)
Er visst ikke heilt våken enda,ann får hiva innpå meir Herman Frieles
frokost kaffe. So tenke e att da ordna seg hehe :)

Mister_Frankie
Hey,Hey
Og en riktig go onsdag til dere begge :)
Ditta her fiksa dere med glans,da gjenge so gummien fra dekka ligger igjen i
asvalten hehe :) Ønsker dere begge en riktig go sykkeltur :)
P.S Husk gopro kamera og film turen å legg ut på youtuben,det hadde vært morro :)
Mvh Mister_Frankie :)

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen