Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Bursdagsgaven fra Doc!

Bursdagsgaven fra Doc!

Bursdagsgaven fra Doc!

Da eg sto opp i går så eg for meg en helt alminnelig dag. Doc skulle jobbe lenger, og eg hadde planlagt en enkel middag med Tassen. Vi skulle ikke gjøre noe stor sak utav bursdagen, for det var jo ikke noe rund dag. Men det ble likevel ikke en helt vanlig dag da. 

Det starta jo med at Doc hadde bestilt time til EU kontroll i går, så eg måtte inn og vise Forden. Han har heldigvis brukt litt tid og kjærlighet på den på forhånd, så den gikk gjennom uten noen anmerkning. Og jaggu fikk eg overføre penger fra hans konto til å betale for timen, men det var ikke hele gaven. 

Da eg kom på jobben unna eg meg en liten ekstragave til meg selv, eg kjøpte meg nystekt vaffel med rømme og syltetøy. Den smakte himmelsk. Og etterpå sendte vi litt mld om vi skulle spise noe godt for å feire litt. Joda, eg takka ja til tilbudet, selv om eg visste at han kunne bli sein. Da eg kom hjem gikk eg tur med Tassen, og vi prata jo som vanlig om alle nabobikkjene som han kjente lukta av. En virkelig spennende samtale, en samtale eg trodde skulle bli dagens mest produktive. 

4B2F21AD C91C 4DC5 9B2C 897F91DE48EA 768x624

Doc kom hjem litt tidligere enn eg hadde trodd, og ba meg skifte klær. Han hadde faktisk bestilt bord på Fridays på Jessheim, og ville spandere middag på meg. Dermed ble det treretters med mozzarellasticks til forrett, biff til hovedrett, og brownie og is til dessert. Tror du det var godt eller? Vi ble så mett at vi sleit med å få av oss skoene da vi kom hjem igjen, og ikke ble det seint heller, så vi rakk å ligge rett ut på sofaen ei god stund før det ble natt. 

Eg har også fått mange veldig fine bursdagshilsener fra familie og venner, og mange hilsener på sosiale medier, selv om Facebook og Instagram klikka. Tusen takk til alle som har gratulert meg! Så ja det ble en veldig fin dag likevel, bursdager er ikke så verst!

Dask

Skrevet av : Dask

Linda Rivin
? Gratulerer så mye med dagen i går ❤️ ?
? Gratulerer så mye med dagen i går ❤️? Håper den ble som du ønsket deg ?
#Bikerpus
Bursdagsfeiring
Gratulerer så mye med dagen i går! Stas å feire litt da, selv om det ikke er rundt tall...
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen