Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Gikk bilen gjennom??

Gikk bilen gjennom??

Gikk bilen gjennom??

Da var det igjen tid for en kontroll hos NAF. Ja eg fyller riktig nok år og begynner å bli gammel, men det er ikke meg som skulle sjekkes i dag. Det var Forden som måtte innom, så eg leverte nøkkel og satte meg på vent. Mens eg sitter her og glor kan eg likevel skrive ned noen ord, det er jo ikke så mye å finne på når man sitter og venter.

Altså, det skal jo nevnes, det er lesestoff og en god kaffeautomat der, men i dagens samfunn blir man gjerne sittende med en tlf å trykke. Apropos trykke, med min mage fikk eg jo slått i hjel noen minutter på do også da. Når en sitter på et venteværelse får en jo tid til å reflektere litt, er mange rare tanker i hode når man fyller år.

Eg begynte å få panikk i slutten av 20 årene, da ble eg redd for å bli gammel. Tenkte at eg ville leve livet og ha det moro hver dag. Skulle over hode ikke bli eldre. Men hva er egentlig alternativet? Eg slo meg til ro etter hvert, og da eg passerte 30 var det ei minikrise igjen, da var eg gammel da! Da var eg jo gift og skulle liksom ta voksenlivet på alvor. Det slapp eg, er jo Doc eg er gift med.

I dag fyller eg 34 år, ikke noe gammelt det, og eg tenker det er helt greit. Alle sier jo at man kan se på barna sine hvor gammel en selv er, og eg har jo ingen (egne) barn, så eg blir ikke gammel uansett. Dessuten, så lenge eg er gift med Doc får eg ikke blitt stort eldre i hode enn 22, vi kjeder oss sjelden.

Du lurer kanskje på hvordan eg skal feire denne dagen? Vel, Doc må jobbe lenger i dag, som vanlig på onsdager, så da skal eg feire med Tassen etterpå. Det blir ikke noe heidundrende middag på meg, så eg får se om eg ikke finner en vaffel eller noe annet godt i kantina på jobben. Nå ble forresten bilen min ferdig på kontroll, og eg kan stolt si at det er første gang eg får godkjent en bil på første forsøk! Det var null feil på Forden, så klart, det er jo Ford! Kjenner at dette kan bli en bra bursdag!

Fikk bursdagshilsen fra Doc i dag tidlig da <3

AC34A083 721D 4FD3 B8F9 D2F86DD2499F 

Dask

Skrevet av : Dask

Mister Frankie
Hey hey :)
GRATTIS med Dagen :)
Han Doc diska vel opp med kake og Champagne til du kommer hjem
fra jobb :) Ønsker deg og Doc en forsatt go dag og ein triveleg bursdags kveld :)
Mvh Mister Frankie

Nickholas
Gratulerer
Mine dypeste gratulasjoner, på den skjønne Damens store dag ;-)

Hilsen

Kaptein Blueberry :-)

Anette
Burstag o EU kontroll
??Gratulerer med dagen ??

??????? også Gratulerer med EU ?kontrollen ???
Ha en fin dag Helena ?❤

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen