Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Sesongens første samling, vogna er klar!

Sesongens første samling, vogna er klar!

Nå nærmer det seg sesong igjen, så da må vi klargjøre vogna til treff. Vi reiser på fredag alt, da skal vi langt inn i skauen på fest hos en artig medredneck :)  Så her kommer en liten bildeblogg om den store lille vogna vår :)

Først er det å få ut alt av sengklær og tekstiler for å få lufte dette. Blir jo litt innestengt når ei 68 mod Bjølseth står på vinterlagring i 5 mnd :P Det er jo alltid litt å rydde og vaske selv om den var nyvaska da vi satte den inn. Det var ikke reint vann i bøtta etter en runde med vasking nei..

Du vet våren er i anmarsj når det lukter grønsåpe i Bjølseth'n, og det er jo koselig når man først har ei vogn fra 68, å kunne matche inventaret litt. Så pynter vi med farger fra samme tidsepoken :) Sengesett og duk er fått av ei venninne, det er fra 60/70 tallet :)

Dette er jo en total oppgradering for oss fra combicampen vi hadde før, den har dere sikkert sett på TV i sesong 1 av Norske Rednecks. En combicamp 500 fra 72 som duken til slutt morkna på. Den gjorde da jobben sin ei stund :)
Doc dreiv jo ei stund firma med alt innen profilering, så han har jo satt sitt preg på både combicampen og Bjølseth'n. Det er jo bare artig med noe ikke alle andre har. Slenger ved noen bilder fra combicamp til ferdig fiksa Bjølset :)

Her med gamlebilen til Doc, en MX5. Her ser dere at han har jobbe mad foliering en del.

Da vi kjøpte vogna var det jo luksus, men den var jo helt hvit og nesten litt kjedelig. Vi forsøkte å pynte litt med flagg, men det måtte liksom litt mer til. Doc hadde jo da en skikkelig folieprinter, så han lagde motivprint og helfolierte like godt vogna :) Vi kan jo ikke være lik som alle andre selvsagt :P

Ellers kan eg jo si at det ikke var dass i vogna når vi kjøpte den. Det var litt krise, for det var en av grunnene til at vi oppgraderte i utgangspunktet. Doc har vømmølmage. Han er hul som en sjokoladenisse, altså, det finnes ikke galleblære eller blindtarm, og ellers er det noe som skurrer. Så fort han har spist må han løpe på do. Da måtte vi bare få tak i en portapotti og sette i. Vi fant fort ut at den fra Biltema passa i benken i spisegruppa ved kjøkkenet, så nå har vi altså åpen kjøkken-dass løsning. Vi føler oss ganske så moderne siden vi har utvikla åpen kjøkken-stue løsningen :) Her kan til og med Doc spise frokost uten å måtte løpe noe sted etterpå.

Eneste stedet det var antydning til fukt i denne antikke vogna, var i gulvet. Men som god og løsningsorientert redneck Doc er, så fiksa han jo det på et blunk. Det er til og med trygt å gå på gulvet... Ja gutten går stort sett i boots, også når han skrur og fikser bil og vogn..

Som en siste finish for å få egen dørvakt satte Doc på Lucky Luke! Da er det ikke en kjeft som tør å gjøre ugagn her :)


Håper dere alle får en fortreffelig påske, vi er klare for å kose oss i vogna :)

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen