Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
På vei i dusjen..!

På vei i dusjen..!

På vei i dusjen..!

Noen ganger skjer det veldig uforutsigbare ting, ting som gjør at det du holder på med, eller har planlagt, blir utsatt. Man er liksom på vei til å gjøre noe, men så skjer noe annet, eller man skal bare... Sånn var det for meg i går, dusjen ble dessverre utsatt noe. 

Planen var å dusje i går morges, men eg hørte jo ikke de to flyalarmene på nattbordet, og måtte dermed nøye meg med en kattevask før jobb. Surra håret bak i et strikk, og dro over potensielle kropslukter med en klut og klina på deo, før eg dro på meg klær. Så var det jo å rusle en dotur med Tassen, og ferden kunne så gå til jobb. Jobben min består jo i å svette på et svært lager nede i et grustak, så en mandag uten dusj skulle gå greit. 

Vel hjemme var jo planen å fortsette der eg slapp, nemlig å komme meg i dusjen. Men først måtte Tassen igjen luftes, han har sin trang han også, som alle andre levende individer. Etter tur nærma middagen seg klar, for Doc hadde også kommet hjem, og han lagde jegergryte. Eller noe sånt. Da venta eg så klart til maten var ferdig, og spiste to gode porsjoner. 

Nå var eg så mett at eg bare skulle ha 10 min på sofaen før en dusj. I mellomtida var Doc på dass, og da han kom inn i stua igjen mente han vi måtte renovere badet. Det han hadde gjort der hadde nok satt seg i veggene, og dermed hadde ikke eg mot til å gå inn der. Det begynte jo å bli krise også, for eg begynte å bli pissetrengt, men turte ikke gå inn i den eimen. Det lå jo nesten tåke der. 

Mens vi venta på bedre tider på do fikk vi besøk på trappa, det var noen som hadde handla hos Doc’s trykk. Da de reiste var det endelig pustbar luft på do igjen, så eg kunne pisse. Men da sto Doc og hamra på døra, for han skulle plutselig dusje. Ok. Mer venting. Eg la meg tilbake på sofaen med Tassen i armkroken, tenkte på å jobbe litt med prosjektene våre, men TV begynte å bli interessant. 

Når Doc endelig var ferdig i dusjen begynte Farmen på TV, og den kan vi jo ikke gå glipp av. Vi ble sittende å se på den, mens eg jobba litt i pausene. Da farmen var ferdig var jo klokka nærmere halv elleve, og leggetid her i huset. Det ble altså ikke noe dusj på Dask i går, men i dag tidlig - bare ett døgn på etterskudd - kom eg meg i dusjen. Endelig nyvaska!

Dask

Skrevet av : Dask

Kristina-Pernille
nouw.com/kp97
Skal ikke være lett Helene.
Jeg var to døgn på etterskudd her før helgen pga sykdom tok knekken på meg ... kjedelige greier.confused

Dask
Huff det hørtes kjedelig ut, håper du er bedre nå da ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen