Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Fastelavensvafler, er det noe?

Fastelavensvafler, er det noe?

Fastelavensvafler, er det noe?

Dess eldre vi blir dess fortere går helga. Tida generelt går fortere, og det er faktisk ikke bare noe vi føler, men et faktum. Eg fikk en gang forklart hvorfor det er sånn, og skal prøve å gjengi det. Altså når man er 2 år er 1 år halve livet. Mens når man er 50 år er 1 år bare 2 % av livet. Halve livet er jo så klart mye mer enn bare noen prosenter, og derfor går tida fortere med alderen, og helgene flyr i fra oss før vi får sukk for oss. 

8CD3F85B 9D9A 44A6 83CF FB08C3079D6A

Denne helga er intet unntak. Vi var bedt i to lag i går, ett 40 årslag til ei venninne på Dokka, og i 50 årslag i familien til Doc. Samtidig har jo Doc fått beskjed av legen om å ta det litt rolig pga blodtrykket gjør han sliten. Da fant jo vi ut at det smarteste vi gjorde var å være hjemme så vi kunne ta litt husarbeid og slappe av, og så stikke bort i 50 årslaget i går kveld, vi hadde jo bursdagsgava klar.

Den avslappinga uteble jo så klart, for her hadde vi litt å gjøre. Doc fikk noen foliejobber som han har gjort i helga, og huset måtte tas igjen. Så her gikk det unna i går fra morgen til kveld, og på kvelden var vi jo i bursdag. Der fikk vi nydelig mat og mye gode kaker, og det ble jo skravling og prat over et glass brus. Vel, noen tok seg en cognac eller aquevit, men vi holdt oss kjørbare selv. 

946D96F8 1BB4 4C11 BDDC 4DE5A4DF2AD8

I dag har det derimot blitt litt avslapping, ja bortsett fra at Doc har demontert avløpet og åpna et tett rør på kjøkkenet da. Men vi oppdaga plutselig at det er fastelaven nå, og har jo på ingen måte noe boller å fylle med krem. Dermed miksa eg i hop ei vaffelrøre i full fart, så kan vi spise vafler med krem og syltetøy i det minste, det er jo også godt! Om du vil teste mi superenkle oppskrift som eg lærte på barneskolen kan du få den her:

3 dl mel

2 ts sukker

1 ts kardemomme

3 dl melk

1 egg

Bland det tørre først, og bland inn melka. Når røra er jevn kan du blande inn egget (uten skall ja). Når røra er jevn setter du den til svekking i kjøleskapet i ca 20 min. Etter det er det bare å steike vaflene og høgge innpå!

10ED6FCD B73A 4C45 8913 C642C914C930

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen