Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Dette hadde eg aldri klart i fjor!

Dette hadde eg aldri klart i fjor!

Dette hadde eg aldri klart i fjor!

Hei igjen, nå er pokker meg fredagen her, og i tillegg er det vår i dag! Ja mars er vårmåned. Har dere trua på ei bra helg eller? Vi er i alle fall meget klare for helg nå, det har vært ei lang og hard uke. Det har jo vært ei variert uke på jobben nå, eg og ei kollega har rydda vaska ned kontoret i tillegg til at vi har klart å være helt a jour på avdelingen vår på lageret. Det går veldig bra på jobb om dagene, selv om eg av og til er veldig sliten. 

Dere som har fulgt oss ei stund har jo fått med dere at eg har slitt mye med crohns. For nye lesere kan vi forklare det kort med kronisk betennelse i hele fordøyelsen, altså fra kjeften til fjerteringen. Nesten i hele fjor gikk eg deltidssykemelt pga dette, ikke bare av magetrøbbel, men man blir ufattelig sliten og utbrent av konstant mageknip og sprutræv. 

Etter å ha prøvd flere typer medisinen som bare gjorde meg verre, fikk eg prøve biologisk medisin. Det får eg intravenøst hver åttende uke nå, og det funker utrolig bra. Ikke bare er eg tilbake i full jobb, men vi har jo også fått til låten vår, vi er godt igang med nybloggen, og vi har vært med på en heftig TV innspilling. Før jul visste eg faktisk ikke hvordan vi skulle få til alt dette, men nå er vi bare klare for nye utfordringer. Bring it on!!

Ellers hjalp vi jo dattera til Doc med flytting i går. Etter en lang dag på jobben med vonde føtter var det hjem på sofaen en liten halvtime, før vi kjørte bort til Tonje. Der ble det sjauing av møbler på glattisen, vi fikk fylt en henger, planet på Forden og svigers sin bil, og frakta det til ny leilighet. Der bar Tonje, Doc og svigerfar tingene inn, mens eg og Tassen rusla en tur, da begynte det å bli nok for min del. Svigerfar kjørte meg hjem litt før kl 20, mens Doc og Tonje fortsatte. Da blanda eg meg ei flaske iste og slang beina i sofaen, velfortjent.

 D2CF3E1E 37DF 4006 92A5 AD671E2F0F61

Altså, dette hadde eg aldri klart for noen mnd siden, så eg setter utrolig stor pris på at eg fikk begynne på IBD infusjon, som det så fint heter. Bare ikke ta det for gitt at du klarer ei arbeidsuke uten å være totalt knust, du vet aldri når kroppen forandrer seg. Vær glad du kommer deg opp og ut døra, og gå på jobb med et smil uansett vær og vind. Men først; ha ei fortreffelig helg!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen