Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Denne SMS’n angra eg på!

Denne SMS’n angra eg på!

Denne SMS’n angra eg på!

De fleste har vel vært borti angsten som kommer om man sender mld til feil person, eller om man sender noe man ikke burde sendt. Slike ting hender gjerne på fylla når filteret i skallen svikter, selv om det der og da føles helt konge, kan det være det ikke er like kult edru. Men hva når man gjør en SMS tabbe i edru tilstand?

Selv er eg en person som foretrekker det å sende mld fremfor å ringe. Nesten uansett hva det gjelder er det kjappere å bare taste noen ord og sende, for når man bare skal ta en kjapp tlf til noen blir det alltid skravling, juging og løsing av verdensproblemer. Er man på jobb, ser en gammel dritviktig reprise på TV, sitter på dass, eller lager mat, er det greit å bare sende en mld og få ett enkelt svar, sånn at man kan konsentrere seg om det man driver med. 

Av og til er det jo bare en viktig beskjed, og da har beskjeden en tendens til å bli glemt når man skal ta med livshistorien og konsistens på dagens avføring i et evt anrop. Nei, eg er nok et tastemenneske, da blir det liksom kort prosess, og man er ferdig med saken. Misforstå meg rett nå da, eg liker å skravle også, men helst med folk i samme rommet. Uten en klam hånd med en varm tlf mot øret. 

Eg og Doc sender gjerne livsviktige sms’er til hverandre i løpet av arbeidsdagen, som hva vi skal ha til middag, om den ene kan vipse den andre, om hvor mye Tassen dreit på morgenturen, osv. Gårsdagens hovedtema var hovedsakelig om middagen, men i et svakt øyeblikk fikk eg for meg å gjøre litt husarbeid etter jobb. Skreiv derfor på mld at han kunne sette på ei maskin med klær, så kunne eg henge det opp siden. 

2B83E85D 1790 4C75 A89B FF5852F8DEA0

Jada, vi har camo tapet, og holdningen min tyder på at eg var sliten...

Det skulle eg få angre på. Da eg kom hjem fra jobb i går var eg så sliten med vonde føtter, at eg slang meg på sofaen etter middag (som forøvrig ble pytt i panne). Der ble eg altså liggende en god stund med denne klesvasken i bakhode, fikk ikke slappa ordentlig av heller, visste jo at eg måtte henge opp klær. Det var da eg sa til Doc: «Trur ikkje eg nåkensinne har angra lika mykje på ein mld før, som den eg sendte i sta..!» Så gikk eg og hang opp klær mens eg synes forferdelig synd på meg selv, før eg knuste ræva godt ned igjen i sofaen.

 904A9D88 BFC4 4CBB 888B AC88DBFAEFC6

Moral? Tenk deg alltid godt om før du sender en mld! Har du hatt tabber på SMS før?

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen