Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Hvit helg med vin og Irish..!

Hvit helg med vin og Irish..!

Hvit helg med vin og Irish..!

Da var det plutselig mandag gitt! Er det noe fres i folket eller? Her er vi fortsatt noe redusert etter sydenturen. Det var jo 9 dager, og på en sånn tur blir det gjerne vin og øl til maten hver dag, og plutselig litt mer utover kvelden. Men matforgiftningen har begynt å slippe litt heldigvis, magene våre har begynt å regulere seg etter norsk føde igjen.

Denne helga hadde vi planlagt å ligge flate på sofaen iført utslitte joggebukser, mest mulig avslappende og komfortabelt. Sånn foruten litt husarbeid skulle ikke noe gjøres. Men så kom jo muttern og fattern med bobil fredagen, og de hadde med noe eg synes er veldig snadder. Hel servelat er ikke så lett å få tak i på Østlandet, så da de kom med den ble jo eg litt gira og begynte å lage noe god mat av denne, det endte med stekt servelat med pastaskruer og spagettisaus.

Lørdagen kom de med biff og bacon til gryterett, så da diska Doc opp middag. Vi valgte å sprette ei vinflaske fra Granka til middagen, men kan trygt si at den som var så god der nede smakte helt annerledes hjemme i kalde nord. Litt irish coffee gjorde vinen hakket bedre, så vi fikk da omsider tømt flaska.

Sånn ellers ble det jo avslapping. De hadde jo kjørt godt over 50 mil for å avlegge oss en visitt, noe vi setter veldig pris på. Litt glaning på titteboksen og sjokolade, så var lørdagen fullkommen. Ja, og så fikk vi jo prata litt da, er jo ikke hver dag vi ser hverandre. Så måtte vi jo fortelle de litt om sydenturen, våre foreldre er jo nysgjerrige siden søstera mi også var på tur, men mer sier vi ikke her.

I går ble det lasagne med salat og baguetter, så vi har ikke akkurat lidd noe nød. Og som om ikke det var nok hadde muttern med kake også, vi har virkelig fleska oss opp i helga. I dag derimot våkna eg med litt mer energi igjen, ser ut som en slapp helg med muttern og fattern var det vi trengte nå. Mens Doc er dårlig er eg i gang med ny arbeidsuke, nesten klar for å erobre verden! Men bare nesten... 

Ellers kan vi jo nevne at vi har i løpet av helga fått laga til egen ramme til fb, sånn du kan ha på profilbilde. Det er jo litt kult da, den finner du forresten HER! Eller du kan klikke på bilde under her:

52546748 10161296601460697 3750005455888318464 n

Dask

Skrevet av : Dask

#Bikerpus
Ramme!
Innafor!!! ??
Dask
Takker for det :D
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen