Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Vi vant på Rikstoto!!

Vi vant på Rikstoto!!

Vi vant på Rikstoto!!

Har du noen gang opplevd å sanndrømme? Altså at du drømmer noe, og så skjer det etter et par dager? Det har eg gjort flere ganger, i alle fall sånn nesten. Eg har tidligere drømt at eg skulle få møte Garth Brooks, og i fjor fikk jo søstera mi og muttern han på veldig nært hold da de hadde VIP billetter på konserten på Notre Dame stadium. Og en gang drømte eg at skolen skulle brenne ned, neste dag gikk faktisk brannalarmen fordi det var en hanske som tok fyr inne på mekaniske sitt klasserom.

Eg tror nok eg er en person som generelt drømmer mye rart, og en del har rot i virkeligheten. Doc drømmer nok også mye rart, det ser eg på hvordan han stadig ommøblerer senga i søvne. Av og til får vi en déjà vu følelse, akkurat som om vi har opplevd samme hendelse før, og da er det nok fordi vi har drømt det. 

På Granka drømte vi igjen en del, sikkert fordi sengene var som liggeunderlag på betong. Og drømmen eg hadde siste natta husker eg spesielt godt. Det var litt abstrakt, ikke noe veldig sammenheng, men det var mange hester som trava fort forbi igjen og igjen, og etterpå dukka tallet 18 opp i ei sky. Tenkte jo ikke noe mer over denne drømmen egentlig, men da vi kom hjem fikk eg se reklamen for Rikstoto på tv. Det var det pina meg 18 millioner i gevinst på V75.

Eg tenkte mye på dette, om det kunne ha noen sammenheng med drømmen min. Travende hester og tallet 18. Bestemte meg derfor på fredag å ta opp igjen denne hobbyen som eg ga meg med for ca 10-12 år siden. Kunne jo mye om hest og trav da, så dette skulle ikke bli noen utfordring. Problemet er at mye har forandra seg.

736E49B7 6644 47A1 9728 53C570220988

Eg lasta ned appen i full fart, lagde meg konto der, og begynte å lese om hestene. Hm, ja mye har skjedd på 10-12 år, og eg kjente ikke igjen noen av verken dyra eller kuskene. Det endte med at eg prøvde å kjøpe meg en lyntoto kupong til en hundrings. Godt fornøyd med min innsats oppdaga eg at eg hadde tippa på DD i stedet for V75, og la dermed inn 100 kr på V75 i tillegg.

Så i går da, klar for innsats, med resultatlista på løpende oppdatering på iPad, satt eg spent og fulgte med. Venta jo på alle disse 18 millionene som skulle komme inn på konto, det trengs jo for såvidt. Dette begynte bra, flere av hestene mine gikk inn. Men etter ei stund gikk det verre, og det endre bare med fire av sju riktige, og null gevinst der.

Glemte hele greia og spiste middag med Doc, muttern og fattern, ja de hadde tatt turen med bobil i helga. Og etter mat tikka det plutselig inn en SMS fra Rikstoto, med en fantastisk gledelig melding. Eg hadde vunnet på DD som eg hadde glemt eg hadde tippa på! Men i det eg leste meldingen gikk det opp for meg at det ikke var 18 eg hadde sett i drømmen, men 81. Eg var altså den heldige vinner av hele 81 kr på et spill eg har tippa på ved en feil! Vel vel, det går under kategorien sanndrøm, og eg ble da millionoksånær.

EE634302 91AA 4D60 B00C 9C0003D502AB

Dask

Skrevet av : Dask

Terje
Hihi. Jeg ville heller sagt .Millionoksålangtifra .
Vera Lynn
81 kroner nærmere millionen
Ja ja, det ble kanskje ikke storgevinst denne gangen, men du er 81,- nærmere hvis du sparer dem, hihi!

Modern holdt på med detta, og vant titt og ofte. Ikke de store gevinstene. Folk trodde hu hadde greie på hest, men nei da... Hu spilte kjørerne ?

Backlash
Gevinst?
De meldingene der har jeg tatt opp med Norsk Tipping og bedt de om å forklare meg hvordan de kan si at jeg har vunnet XX kroner når jeg har satset XXX kroner? For mine øyne så ble bare tapet mitt redusert. Men sånn er det når man er yrkeskverulant og har litt god tid til tider ???

Men gratulerer med å ha fått igjen deler av innsatsen ihvertfall ?????????

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen