Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Dask fiksa på utseende..!

Dask fiksa på utseende..!

Dask fiksa på utseende..!

Hei igjen! Da var vi tilbake til hverdagen igjen, så i dag er det jobb igjen på oss begge her. Ja, vi savner så klart syden og varme, vi er sommermennesker. Men selv om vi bare er i februar er det jo vår i luften, det er plussgrader og snøen smelter. Nå kan det jo komme mer snø lenge enda, men det var godt å korte ned vinteren på Granka. 

Mange av dere har sikkert sett en liten forandring på meg i det siste, og eg fortalte for noen uker siden at eg skulle fikse på utseende. Kom plutselig på i går kveld at eg har glemt å fortelle hva! Nei, det er nok ikke noe «big deal» som mange hadde håpa på. Det er noe enkelt, men snedig, som gjør at eg kan føle meg vel uten å måtte bruke lang tid på badet. 

 974ED06B 22D0 444C B3D1 2B3DACBE2E66

Eg har fått volumvipper. Det vil si at en vippetekniker har limt flere vipper på hver av mine øyevipper, sånn at eg fikk litt mer dådyrøyne. Det fine med volumvipper er at man slipper å tenke på sminke, det ser ut som man har perfekt maskara på hele tida, og det er topp når man er i syden. Hvor lenge dette varer avhenger jo av hvor ofte du selv mister/bytter vipper selv. Hos meg bruker det å gå 3-4 uker før det ser tynt ut, og da har man tre valg. Enten kan man fylle på det det mangler, eller la resten falle av naturlig og heller bruke maskara til å fylle ut, eller fjerne resten hos vippetekniker. 

Eg er superfornøyd med vippene mine. Fikk velge lengden selv, og valgte da en naturlig look. Synes de ble veldig jevne og fyldige, og kommer nok til å bruke samme vippetekniker flere ganger. Skulle du lure på noe angående vipper kan du kontakte _negler_vipper_skedsmo på Instagram og spørre om alt du lurer på der. Hun jobber med både vipper og negler, og er superflink. Hun kan mange typer vipper i flere fasonger. 

Annonse

3D503798 9837 4633 8C47 0EAFD45442EA

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen