Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Kjørte oss vill i Oklahoma!

Kjørte oss vill i Oklahoma!

Kjørte oss vill i Oklahoma!

Nå som det er siste dagen på Granka kom eg på en liten historie fra en annen ferie i 2015. Har sikkert fortalt flere ganger tidligere om bryllupsreisa vår, da vi var på tre ukers road trip i sørstatene i USA. Vi kjørte fra Memphis Tennessee og gjennom Rock City Arkansas til Dallas og Fort Worth i Texas, så videre opp til Amarillo, og gjennom Oklahoma via Oklahoma City før vi returnerte til Tennessee for countryfestival i Nashville og whiskey smaking i Lynchburg. Endte jo til slutt opp i Memphis igjen for å avgi Elvis en visitt på Graceland.

BDCE266B 47DB 40B3 B3B7 46C4854C21C0

Vi kunne ikke fått en bedre bryllupsreise, selv med et par av de mest lugubre hotellene og stedene USA har å by på. Vi ville se alt, både typiske turiststeder, men også virkeligheten, den fikk vi absolutt oppleve et par ganger. Det var faktisk så gale at vi noen steder bestilte røykerom fordi vi ikke turde gå ut for å røyke, og ett sted ble vi vitner til at latinamerikanere sto bare noen meter i fra oss og deala drugs og våpen.

Vel vel, det skal også nevnes at vi hadde noen netter på et Hilton hotell i Oklahoma, og der var det en helt annen standard. Luksus fra ende til annen, og i et flott strøk. Ja bare et lite stykke unna barndomshjemmet til Garth Brooks. Her var det bare kos, og vi ble kjent med en stor indianerfamilie, eller stamme som de kalla seg, som hadde family reunion den helga. Veldig trivelige folk. Det var først på veien videre det begynte å gå galt.

Vi skulle finne hytteutleie på fjellet for å få litt ro, men på den hytta vi fikk var det så mye spindelvev og edderkopper at eg nekta å bli, og vi måtte videre ut på bygda for å få refundert pengene i en lokal bank. Da vi kjørte derifra klarte vi å kjøre feil, men i følge GPS var det ikke så langt til vi kom inn igjen på motorveien, så vi fortsatte. Det skulle vi IKKE ha gjort nei. Dess lenger vi kjørte dess smalere ble veien, og etter noen timer var det bare en liten grusvei i skogen.

Doc ble mer og med forbanna, og eg ble mer og mer usikker på hva den GPS’n mente. Etter ei stund begynte Doc å bli bekymra, han mente det hele minna om en scene i en grotesk skrekkfilm. Vet ikke om det var Deliverance han tenkte på, for han begynte å fable om hva som kom til å skje. ”Nå er det like før vi har en gammel rusten pickup bak med en tannløs gris, som presser oss av veien for å slepe oss opp til ei hytte. Og vet du hva han gjør der? Voldtar oss begge to!” Ja du kan si Doc har sett nok på film. Han hadde ikke før sagt det før det kom en gammel rusten GMC helt opp i ræva på oss, og sjåføren med røde krøller satt og glisa uten ei tann i kjeften. Da det i tillegg begynte å mørkne fikk Doc panikk!

FF3BA23D 0D6C 48EA A740 FF5BFC1F1FA4

Heldigvis svingte pickupen av etter ei stund, og etter 10 timer på denne grusveien var vi endelig tilbake på motorveien i Arkansas, hvor vi fortsatte tilbake til Tennessee. Vi unna oss et stopp i Jacksonville Arkansas, for hotellet der skulle ha basseng. Da vi våkna dagen etter og så bassenget fikk vi se ca 10 cm brunt vann med søppel og tomgods, så vi kjørte videre, denne gang på rett vei.

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen