Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Dette skjer hver gang på Granka!

Dette skjer hver gang på Granka!

Dette skjer hver gang på Granka!

Nå har vi ikke verken lest eller skrevet blogg på flere dager her, vi har virkelig tatt ferie. Det var ikke feil å reise til Granka, det var heller ikke feil å gå på pub de to første dagene, og vi har hatt det supert hittil. Kan nok ikke fortelle om alt vi finner på her, men en liten oppdatering er på sin plass.

Har forresten et steike bra slanketips her nede, altså det gir flat mage på andre dagen alt. For godt til å være sant? Vel, spis kylling i syden og prøv selv da. Raste ned i vekt i går, noe en aldri så liten matforgiftning klarte å sørge for etter en kyllingburger. Nå er det faktisk tredje gang på halvanne år at vi er på Granka, og det slår ikke feil, blir matforgifta hver gang. Heldigvis varer det sjelden mer enn en dag, så i går reiste eg tilbake på hotellet for å hvile det av meg, mens Nina og Jonny tok med Doc på pub. 

 C64A5AC1 3078 4773 A276 3238D603DA41

Det som er hakket verre er vel et sprengt blodkar på øyet. Eg ser jo ut som en kreasjon fra Steven King, så det tar seg sikkert kjempebra ut på kamera. Det får gå, kan ikke være så nøye på alt heller. Nå holder eg i det minste på mat og væske, så da er det bare å kjøre på med sprite og cola. Er sånn standard «sykebrus» og funker alltid, så er man klar for nye eventyr igjen. 

Og sånn for sikkerhets skyld har jo Doc klart å miste sin tlf, men vi har en anelse på hvor den kan være. Eg fortsetter å legge ut på snap og insta story sånn innimellom, så følg gjerne med der.

Snap: redneckdask Insta: docogdask

Dask

Skrevet av : Dask

#Bikerpus
Uflaks...
Uff, det er jo så typisk at noe må skje når man er på tur! Men bra det går bra, da... Dere må kose dere masse resten av turen, og håper dere ikke får flere slike uhell! ??
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen