Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
På tur igjen!

På tur igjen!

På tur igjen!

I fjor tok vi en sydentur med Nina og Jonny, og da bestemte vi oss for å gjøre dette til en tradisjon. Dermed er vi nå igjen på vei til varmere strøk på «familieferie». Nå har det vært ned mot 25 blå og mye snø etter nyttår, så det skal bli steike godt med litt sol og varme på kroppen igjen. Koffertene er pakka med bikini og shorts, og forventningene er også på plass. 

Siden vi nå sitter på flyet alt, har eg ikke tid til å skrive så mye, synes bare at en oppdatering var på sin plass. Vi har alt vært innom en liten bar på Gardermoen, så det er ikke mye nerver her heldigvis. Siden vi har reist sammen før vet vi jo hva vi går til, og vet at dette bare kan bli bra. Det blir Gran Canaria også denne gang, der trives vi jo godt, og det er mye å finne på der. 

Sist tur ble jo rimelig livlig! Vi landa ganske seint, og formen var på topp, så vi ville jo ut på livet. Det eneste som var åpent på den tida var jo homsebarer, så dit endte vi da. Hadde det strålende artig, dansa ræva av oss. De gjorde i alle fall Jonny, som fikk to fingre opp bak av ene karen der. Ellers ble det jo en tur innom Los Vikingos, hvor Doc fikk prøve seg som servitør. Det endte med knekt ribbein. Vi fikk også gjenoppleve Sioux City, som alltid er like bra. Og paraglide bak båt. Det gjør vi IKKE igjen, Doc var så redd at han gråt! Det ble nye tattoos på oss, Doc fikk smake blekksprut, og Jonny fikk tørka habanerochili i maten sin. Herre for en tur det var, og nå skal vi toppe dette!

Vet ikke hvor mye av dette vi får skrevet på bloggen nå, men vi kommer til å legge ut masse på storys både på snap og insta, følg oss gjerne der!!

Snap: Redneckdask Insta: Docogdask

Dask

Skrevet av : Dask

Hege
God tur kose dere
#Bikerpus
Familieferie...
Have fun! ?
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen