Fiksa på utseende + link til låten + konkurranse!!!

Fiksa på utseende + link til låten + konkurranse!!!

Ja du leste riktig! Nå har det seg sånn at dietten ikke gikk etter planen, det var alt for mange fristelser over alt. I tillegg synes eg -24 grader er litt kaldt å jogge i, så treningen har blitt satt på vent. Har altså ikke gått ned mer enn ca 4 kg, halvparten av målet mitt siden jul. Eg tenker som så at det er da noe!

Når man nå har gitt ut låt, og skal i det store utland på vift, vil man jo gjerne føle seg vel. Derfor bestemte eg meg for å heller ta snarveien, og heller fikse på litt her og der. Hva eg har fiksa på må dere dessverre vente litt med, for eg vil heller vise det når eg har fått tatt noen litt kule bilder. 

Ellers var eg jo innom Ahus igjen i går og fikk medisiner, noe eg begynner å bli vant til nå. Det går bedre og bedre, og sykepleierne der er helt topp. Og det beste er at medisinen funker så bra at eg alt nå ikke skal inn igjen før om åtte uker, og eg har halvert tida på infusjon. Ting går unna! 

Nå er uansett låten vår ute! Har du hørt den? Hva synes du? Vi er spente på tilbakemeldinger, og vi setter pris på alle som deler låten! I den forbindelse har vi konkurranse på instagtam! Gå inn og se hva du må gjøre på vår siste post der!

Hør låten vår HER!!

08A8EECD 8807 407A 9344 B7C0F75B6C2D 150x150

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen