Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Hvem er Doc og Dask utenfor TV?

Hvem er Doc og Dask utenfor TV?

Dere som har sett på Norske Rednecks, så muligens Doc og meg der. Vi var ikke et par i første sesong, dette ble jo spilt inn i 2013, og like etter innspillingen fant vi jo tonen. Ved hjelp av Jack Daniels da vel og merke.

Doc er oppvokst på (i følge han selv) en svær tøff plass kalt Odalen. Der er sentrum, Skarnes, så svært at du risikerer å gå glipp av det om du blunker ved passering. Det er uansett et koselig sted ved Glomma, hvor han har funnet på ganske mange rare sprell. Nå i voksen alder har han forandra seg lite, gjør fortsatt mange sprell. Mest går det ut over han selv, så det har blitt noen turer på legevakten.

Dask er fra gård på Vestlandet, på øya Radøy ute i havgapet. Vokst opp med melkekyr, høns, hester, hunder, katter og mye annet rart. Og fersk fisk er maks 4 timer gammel, fiska selv fra fars båt. Flytta østover i håp om større arbeidsmarked i 2009, og ble en del av NRF i 2010 som admin på den da ferske fb siden.


Vi var jo begge med som admin i NRF ei stund, uten å egentlig kjenne hverandre. (Der meldte vi oss forresten ut i 2014, da starta vi opp Forente Rednecks Norge sammen med Rype.) Helt til vi plutselig fikk spørsmål om å bli med på en TV serie. Lite trodde noen av oss at dette var noe seriøst, men begge stilte opp med friskt mot. Førsteinntrykket til Doc av Dask var ei skikkelig flåsete blondine, og Dask mente da at Doc bare var en møkkfull tulling. Vi gikk ikke overens i hele tatt. 

 

Etter innspillingen ble Doc singel på brutalt vis (uten at eg skal gå i detaljer der), og han trengte faktisk litt selskap. Da var Dask den som bodde nærmest av redneckgjengen, så Dask stilte jo opp som seg hør og bør. Vi fikk tid til å bli bedre kjent, så når Doc brant fiseringen på fyrverkeri (også en egen historie som kommer etter hvert) var det logisk at Dask kjørte til legevakten. Dermed ble vi venner som kunne finne på ting sammen. Vi hadde noen grillkvelder, og det ene førte til det andre. Helt til vi våkna en dag av x antall gratulasjoner for en forlovelse ingen av oss kunne huske... Dette var jo moro, så vi fortsatte som et par.

Frieriet huska vi jo ikke, det måtte jo selvsagt gjentas. Så den som sto på scenen på Vinstra 5.juli 2014 (nøyaktig 60 år etter at Elvis slo gjennom med Thats alright mama) og ba Dask slå følge livet ut, var Doc. Det ble fort klart at vi skulle ha redneck wedding, og at det måtte bli i pinsen 2015, så vi kunne ha tre dagers bryllup.

Dask solgte rekkehuset og flytta inn til Doc, og derfra ble det bryllupsplanlegging til den store gullmedalje. For selv om vi er rednecks liker vi jo at visse hendelser skal skje så perfekt som mulig. Dask bestilte bryllupsreise på fylla, uten å helt vite det var det planlagt tre uker i sørstatene og countryfestival i Nashville. Og Doc fant en livlig prest i en begravelse, denne presten skulle vie oss. En artig skrue som vet å følge dagens utviklinger.

Helga kom og det striregna hele fredagen. Det så dårlig ut for vielse i nes kirkeruiner under åpen himmel. Vi hadde valgt dette stedet så folk kunne beholde hattene på under seremonien. Men når lørdagen kom var det blå himmel og herlig temperatur, snakk om flaks. Vi ble da gift, iført brudekjole i AP snow realtree camo, skreddersydd fra USA. Og Doc i old timer dress som Doc Holliday hadde, bare med matchende vest og slips til Dasks kjole.


Bordene til middag var dekket med hvite velur duker, løper i naturserie og AP snow camo løper oppå der igjen. Ganske classy og pent. Middagen ble jo så klart grillmat da, pulled pork med tilbehør. Etter mat fortsatte festen med kaker og fri bar i garasjepuben, vi hadde pussa opp puben litt på forhånd selvsagt. Her ble det dansing og skåling til langt på natt, og mors lapskaus som nattmat.

Etter bryllupet var det ei ukes jobbing før turen gikk til USA. Det er en tur eg må lage et eget innlegg om, for det var så mye opplevelser og moro. Vi kjørte rundt på måfå, og så vi noe kult, ja da fant vi et billig motell og ble der en dag. Dette kommer nok som eget innlegg en dag.


Etter at hverdagen innhenta oss ble det jo til at vi fortsatte i de vanlige baner, med litt jobb, mye sprell, og artige festligheter. Vi har de siste åra vært med i flere sesonger av Norske Rednecks, men valgte våren 2018 å trekke oss fra rednecks, det begynte å gå bort i fra det ekte ved å være en redneck og ble mer og mer fyll og rølp. Kosen ble borte.

45E4A6A6 44AB 4CB3 982E 49542F3890D5 1024x818

Samme våren fikk vi tlf fra Rakett som spurte om vi ville være med i Charterfeber på TV 3, noe vi takka ja til. Dermed ble det sydentur på oss, og vi ble vist på TV i sesong 9 som gikk høsten 2018. Og nå har vi så mange andre prosjekter på gang, at dette blir virkelig året for oss!!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen