Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Pimp min ferie!!

Pimp min ferie!!

Pimp min ferie!!

Fy f....! I dag er det pokker meg -23 grader her, så det er ikke bare eg som har startvansker. Nei, både bikkja og bilen sliter litt også. Du tenker sikkert at det er feil bilmerke og vurderer å sende meg en oppbrukt vits om det, men hva med alle de andre bilmerkene vi har hatt enda mer uflaks med da? Vel nå sitter eg her da, med en bil som må stå å gå ei stund for å overleve vinteren. NAF har vært har med starthjelp. De er jo alltid til å stole på, men siden det nå var flere med samme problem som meg, samt trafikkuhell, måtte eg så klart vente litt. Det var egentlig like greit, for da ble det en feriedag på meg, og eg kan pakke ferdig til ferietur til varmere strøk!

Når starter vanligvis folk å pakke før en ferie? Vanligvis starter ikke vi før en dag eller to før avreise, men denne gangen har vi virkelig slått på stortromma. Det nærmer seg jo tur igjen, og vi starta pakkinga alt i helga. Dette fordi vi nå skal være litt lenger borte enn sist, og for å unngå å bruke ferieklærne sånn at det blir ekstra klesvask, har vi nå heller pakka de ned. 

Det fine med å starte pakkinga ei uke før, er jo at når vi oppdaga at vi hadde lite sommerklær rakk vi jo å gjøre noe med det. Dagen i går gikk derfor med i «shopping» hos Doc’s Trykk. Nina og Jonny kom også innom en tur for å fornye sommergarderoben litt, og de fikk så klart pimpa koffertene også. Det er jo så lettvint når Doc har trykkeri hjemme.

Nå nærmer vi oss jo klare her, med masse nye singleter, t-skjorter, jakker og capser, så det eneste som gjenstår er vel å gå over alt og se til at vi ikke har glemt noe. Ladere, beautybag, medisiner og sånt dill dall, det pakker vi jo siste dagen. Ja vi har nok medisiner til å kvalifisere oss som pensjonister, så det passer ypperlig med en avslappende ferie på Gran Canaria nå. Eller Granka som ungdommen sier. 

 

Sjekk gjerne ut Doc´s Trykk på facebook!

12917DEB FBDB 40AB BE10 05293EAB1ABA

26727EC0 656D 4CDC B8BF 0D6CB8039657

4473A780 BBE9 4136 B898 9F22E6CDE419

5B38875E B122 45B7 A416 C098F635FCC0

48EDB671 F194 48A0 AA58 ED040ADE5A89

Dask

Skrevet av : Dask

#Bikerpus
En skikkelig råååsa garderobe!
Hahahaha, så jævlig bra! :D Klær i stil til eierene... Dere må ha riktig god tur!!! Er IKKE misunnelig! Ikke i det hele tatt...! (Spesielt siden det er spådd snøstørm her de neste dagene, og jeg egentlig skulle vært HELT andre steder...)....
Dask
Hahaha, vi reiser ikke før søndag da, men joda vi skal klare å kose oss :D
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen