Premierefesten med TV3!

Endelig kom dagen da vi skulle til storbyen på premierefest med Charterfeber. Vi hadde jo så klart gleda oss og var skikkelig gira, så vi tok et lite vorspiel hos Nina og Jonny, og derfra tok vi toget inn til Oslo. Det ble en liten pitstop på en pub på Karl Johan på veien, vi måtte pisse og ha styrkedråper. Vel fremme ble vi møtt med noe som overgikk alle forventninger, festen var på Hard Rock Cafe, og standarden var helt topp. 

Dørvakta sto klar med gjestelista og ølbonger, og da vi kom inn sto det linet opp sikkert hundre champagneglass. Det var bare å drikke! Vi forsynte oss med det og satte oss ut for å ta en blås, og der ble vi kjent med både Svein og Fred Åge, som begge to var superhyggelige. Like etter kom Hilde gående i en nydelig rosa kjole med matchende hårpynt, for ei herlig dame. 

Vi prata om alt mulig rart og hadde det skikkelig trivelig, og etter ei stund flytta vi oss inn igjen. Det ble mye mingling, og vi prøvde å bli kjent med flest mulig fordi alle var jo så hyggelig. De to fitness jentene som er med var også veldig trivelige, vi prata jo om å få meg trent til jul. Og Jørgen som vi har jobba med tidligere i en annen produksjon var der, skikkelig artig å møte han igjen også. 

Ellers ble det jo tatt mye bilder, og det var en egen vegg for det til og med. Her hadde jo vi det veldig gøy da så klart, se bilder under her. 

Charterfeber går mand-torsd kl 19.30 på TV 3. 

Instagram

Facebook 

Snap

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen