Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
KAN DERE SLUTTE MED DETTE???

KAN DERE SLUTTE MED DETTE???

Selv om eg ikke har mer en vel 4 mil tur retur jobb, så er eg nesten daglig vitne til nestenulykker på veien. Det har også vært en del tilfeller hvor eg selv har måttet svinge unna, bråbremse, eller faktisk gi gass, for å unngå å bli dulta borti av andre bilister. Det skremmer meg hvor uforsiktige enkelte er, og ja det hender faktisk det er de samme bilene som driver på sånn flere ganger.

Ett eksempel; en dag på vei til jobb lå eg i venstre fil, det var en bil i høyre, og langt frem til neste bil. Eg ville forbi den i høyre fordi han ikke klarte å holde jevn fart, vingla en del, og generelt lå langt under fartsgrensa. Da vi lå side om side begynte bilen i høyre fil å styre over i venstre, mot min bil. Først bremsa eg ned og fløyta, da løfta han blikket og så på meg som om eg skulle vært bigfoot eller noe sånt. Når eg prøvde igjen å komme forbi så eg igjen inn i bilen til høyre. Sjåføren, en mann kanskje i 30 årene, satt med tryne godt ned i en mobil tlf, og hadde et lite barn i barnesete baki. Bilen kom igjen over i venstre fil, og eg fløyta igjen samtidig som eg ga gass. Det eg da så i bakspeilet var at sjåføren viste meg fingeren, med den hånda han holdt tlf i! 

Om du noen gang har stått i køer på motorveien, har du nok sett dette fenomenet. Folk som sitter og blar gjennom fb bak rattet, sender mld og snapp, ja noen spiller til og med spill på tlf mens dem kjører bil! Eg fatter ikke at folk tør! Joda, vi har også sett de som barberer seg, leser avisa, plukker nesa, sminker seg, ja det er mye rart folk gjør i kø, men det verste er faktisk tlf. Den tar absolutt all fokus bort fra veien. 

Jepp, slike hendelser ser man daglig. Folk som nesten kjører i andre biler fordi dem sitter med nesa nedi en tlf. Eg har selv lagt ut snapper flere ganger hvor eg ber folk la vær å bruke tlf når den kjører, men det har tydeligvis null hensikt. Mange av dem som faktisk har sett disse storyene mine, fortsetter å snappe bak rattet. Det kan eg bare si med en gang, DET ER IKKE KULT! 

Derfor ber eg alle våre venner, lesere, følgere, kan dere spre budskapet om å IKKE BRUKE TLF når man kjører bil? Vi har ingen å miste!

#mobilbruk #bil #trafikk #fare

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen