Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
BIRKEN 2018

BIRKEN 2018

Denne helga havna vi på hytta. Vi trenger ei rolig helg igjen, samtidig som Birken er denne helga. Planen i år var jo at vi begge skulle delta på Birken. Eg fikk Superselma sykkeldrakt til bursdagen av familien, syklene hadde vi jo, og motet var på topp. Men så skar det seg. Doc fikk prolaps i korsrygg og da var ikke sykling bra, mens eg sliter jo med min uforutsigbare mage hvor medisinene ikke virka. 

Men men, dette hindrer jo ikke oss i å stille opp og vise støtte på andre måter. I går på vei opp til hytta stoppa vi på Hafjell hotell, hvor team Superselma er innlosjert, for å hilse på og ønske lykke til på turen. Gjengen var jo fit for fight og klare for å tråkke syklene sine over fjellet, og vi må innrømme at vi faktisk ble litt misunnelige. Vi ville jo så klart også være med. 

Nå er vi på Lillehammer ved målområde for å heie på gjengen, og gratulere etterhvert som dem kommer i mål. Vi har kledd oss i Superselmafargene for å vise vår støtte, og så er det jo veldig fine drakter da. Her er yrende folkeliv, og masse som skjer over alt. Syklistene suser inn en etter en, og nå begynner det å nærme seg tid for at vi snart ser noen fra Superselma! Vi får tales siden!

Følg snappen for oppdateringer!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen