Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Personlig historie

Personlig historie

Mange spør oss om hva er Superselma, og hvorfor vi støtter akkurat dem. Det er en organisasjon som gir lysglimt til kreftrammede barn under behandling. Den gleden Superselma gir kan være alt fra en kosebamse til en tur for hele familien i dyreparken, og disse lysglimtene som gis avhenger jo av formen til barnet. Men om det er stort eller smått, så kan barna leve lenge på disse lysglimtene. Det er ikke alltid så mye som skal til for å glede, men det å glede flest mulig er gjerne utfordringen. 

(Doc gjennomførte Birken for Superselma i 2016)

Alle har en grunn for det dem velger å støtte, men min personlige grunn til å støtte akkurat Superselma har eg ikke fortalt før. 

Da eg var rundt 6 år gammel oppdaga mamma en dag at eg ikke var helt i strøk, både hudfarge og form var annerledes. Hun tok meg derfor med til legen, som derfra sendte oss i hastefart inn til barneavdelingen på Haukeland sykehus. Legene sa det kunne være leukemi. 

Eg husker eg tok enormt mange prøver, og ene dagen ble det tappet sju glass blod fra armen min. Ja selv om eg ikke var gamle jenta husker eg bruddstykker, slikt setter spor. Husker ikke hvor mange dager eg lå på sykehuset, det kan ha vært ca ei uke, men eg husker godt hvor kjedelig, grått og trist det føltes. Og klumpen i magen fordi mamma og pappa var så redd og lei seg. 

Husker også noen av de andre barna der, noen hadde mye vondt, og noen hadde ikke hår. Noen var opplagte, mens noen måtte hvile mye. De var vel rundt barnehage- og småskolealder, sånn som meg. Det er ting som gir veldig inntrykk på en liten jentunge. 

Men mitt opphold ble kort (ja eg har lov å si heldigvis), det viste seg å ikke være verken leukemi eller noen andre typer kreft. Akkurat hva det var husker eg ikke, men eg var glad og lei meg samtidig. Glad for at eg var frisk, samtidig lei meg på vegne av de andre barna som måtte bli igjen der. 

Når eg tenker tilbake på alle tanker og følelser som et barn kan ha oppi en sånn situasjon, er eg veldig glad for at det i dag finnes en organisasjon som Superselma. Eg organisasjon som gir lysglimt nettopp til barn som sliter med dette, som barna på barneavdelingen på Haukeland den gang.

Ved å støtte Superselma velger du å bidra til glede kreftrammede barn som er under behandling, du er med og gir lysglimt i hverdagen for barn som trenger det nå. Om du har lyst å være sammen for denne gleden kan du vipse ønsket sum til 77762, eller følge linken under her om du vil bidra på andre måter. 

Superselma

#kreft #barn #barnekreft #superselma #leukemi #lysglimt #sammenforglede

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen