Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
SØLV i OL og GULL i stemning!

SØLV i OL og GULL i stemning!

Vi hekta på vogna og reiste ned til Sumpen fredag, da var det alt mange på plass. Det ble så klart klemmerunde og varme velkomster fra alle kanter, sånn er det på treff hos Forente Rednecks Norge. Og selvsagt var Wild Hogs også på plass, en herlig gjeng med bare godt humør. Dette ble fort livlig, vi hadde jo sprudlevann og live musikk. 

Musikken bestod av Remy Nerbø og Jone Ingvaldsen, de spilte alt mulig fra gamle slagere til country. De valgte å ikke bruke scenen, men stå nede ved publikum å spille, da ble jo vi litt mer engasjert, og de fleste sang med, til og med meg! Dette er to dyktige karer som vet å lage stemning, noe som gjorde at lørdagsmorgen ble tøff å gå i møte. 

Crohnsen valgte å slå inn for fullt denne helga, så eg veksla mellom å sitte på ramma og å sove lørdags formiddag. Er jaggu godt å ha Rolls Roycen innen pirtapotti når sånt skjer! Da formen begynte å stabilisere seg var OL over, men eg fikk jo fullt referat da. Doc sitt lag hadde tatt sølv, men han hadde selv bare vært tilstede under en øvelse. Blant øvelsene i år var dassringkast, enhjulssykkel, gjørmesykling og mye annet morsomt. 

Formen min ble dårlig igjen, og Doc var godt sliten selv, så det ble igjen powernap i vogna, vi sov faktisk i fire timer. Vel vel, søvn var visst det vi trengte begge to, for etterpå var vi klare til å erobre verden igjen. Ja, i alle fall Sumpen da. Det var livemusikk lørdagen også, og Rype sørga for mette mager fra sin Redneck cafe. Burgere, gryter, egg og bacon, tror seriøst ikke det er begrensninger for hva Rypen klarer å lage. Det måtte jo liksom bare bli bra dette.

Der det er hjerterom er det husrom er det noe som heter, så vi hadde overnattingsgjester på sofaen i vogna. Ikke alltid ting går som planlagt, eller kanskje man bare ikke har sjåfør. Det ordner seg uansett på et vis.

Søndagen ble det igjen ny klemmerunde før vi hekta på vogna og kjørte hjem, vi savna både bikkja og sofaen.

Foto: Forente Rednecks Norge

Og selvsagt, ingen ordentlig OL uten et skikkelig beinbrudd. Denne gang var det Heidi som var uheldig, vi ønsker henne god bedring!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen