Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
På tunga...!

På tunga...!

På tunga...!

Har du opplevd å komme på noe viktig, morsomt eller bra å si, for så å glemme det når du åpner kjeften for å si det? Eller at du føler du har det på tunga, men ikke får det ut? Sånn har eg det ofte med bloggen, og derfor har eg stort sett tlf med meg over alt. Da kan eg kladde ned noen stikkord så fort eg har noe på hjertet, sånn at eg kan skrive et innlegg seinere når eg har tid.

I går da eg var på vei hjem fra butikken datt det en ide ned i hode mitt, altså noe smart å skrive om. Men så er eg nøye på å ikke plukke på tlf når eg kjører, og fikk ikke notert noe. Da eg kom hjem var selvsagt det hele glemt, og eg må vente til eg får en ny ide. 

Ett stikkord hadde nok gått bra å notere i 100 på motorveien, tenker sikkert du. Ikke faen, tenker eg. Det gjør eg bare ikke. Eg er så heldig å ha Sync i Forden. Det vil si at tlf kobler seg automatisk opp på blåtann, og eg styrer både musikk og anrop fra rattet. Dermed trenger eg ikke berøre tlf når eg kjører. 

Det får meg til å tenke på alle andre eg ser på veien med en tlf i hånda. Vanlige bilister, lastebilsjåfører, taxisjåfører, bussjåfører, ja det er til og med syklister på veien med tlf i ene hånda. Og folk som går ut i fotgjengerfeltet som zombier med nesa dytta ned i en tlf uten å se seg for. Hva er det som er så mye viktigere enn din egen og andre på veien sin sikkerhet? Er det noe på din tlf som er viktigere enn noens liv?

Nei for min del er det faktisk bedre at en ide forsvinner, enn at eg risikerer både bulk og liv. Så da ender det av og til opp med slike innlegg da, som det kanskje kom noe fornuftig utav likevel. 

Dask

Skrevet av : Dask

#Bikerpus
Som om jeg skulle sagt det selv!
Vel talt!!!!
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen