Dask i solarium...

Dask i solarium...

Er det noe som er skikkelig behagelig, så må det være å ta en middagslur i et solarium, men det er visse forutsetninger for at dette skal bli bra. Altså når man skal ta sol er det gjerne fordi man er trøtt og sliten, og trenger litt effektiv påfyll av D vitaminer, da gidder man gjerne ikke noe dilldall. Man skal jo slappe av der og forventer en god atmosfære.

Nå er det jo en gylden regel at man skal forlate alle offentlige steder akkurat som man ønsker å møte de, men skjer det i virkeligheten? Nei. Gjennom årenes løp har eg tatt mye sol på forskjellige solkjeder, og ingen utmerker seg som noe bedre enn de andre, derfor trengs det ikke nevnes navn og sted her. Dette er en generell tilbakemelding til alle solkjeder samt til alle brukere av disse.

Når man har betalt og så åpner døra inn til det rommet man har valgt er det ofte en vegg som slår i mot deg. Det er da en blanding av ekstrem hete og en ubeskrivelig odør. Hvorfor har eg enda til gode å se et fungerende aircondition anlegg på et solstudio for eksempel? Er man så uheldig å komme inn på et rom like etter at forrige gjest har forlatt det, så kan du banne på at du må pine deg gjennom de 24 minuttene du har betalt for.

 84D54C3A ECEF 43F9 BFD0 775B24EE0150

Kokt hummer sa du?

Og luktene, de er ofte så ekstreme at du kan lure på dietten til de som har vært der før deg. Offentlige toaletter lukter bedre. Sprayflaskene på slike steder eg til å få kols av, for der er det mere kjemikalier enn på laben til Pablo Escobar. Men altså disse kroppslukten som man av og til kan kjenne, det er pokker ikke bare vanlig svette alltid. 

Ellers vil eg be pent på mine knær, til alle som noen gang vurderer å ta sol i offentlig solstudio, om å tørke av solsenga også etter bruk. Å komme inn til ei solseng hvor det er nok svette til at Titanic kunne sunket på ny, det er ikke appetittlig. Greit man skal vaske senga før man legger seg, men når det minker på tørkepapiret alt før du har fått begynt å spraye kjemikaliene på senga, da er det vel mye. Så tørk bort dine egne svettedammer!

En ting til som går på brukerne; er det drittvær, snø, vått ute, sett skoene ved døra. Ikke labb inn over hele rommet med våte sko. Eg har ikke tall på hvor mange ganger eg har måttet tørke av gulvet for at sokkene mine skal kunne brukes etter soling uten å være våte og møkkete. Ta av deg skoa og sett de rett innfor døra!

 D0E92D6E 549F 44E3 9762 392073D98001

Når man prøver å ta et kult bilde, men det er kul umulig...

Så en oppfordring til alle som eier eller drifter et solstudio, hva med en form for nødknapp innenfor rekkevidde i solsenga? Eg har opplevd å få hjertebank mens eg har lagt i grillen, og begynte da å tenke. Hva om noen får et illebefinnende mens de ligger der? Er det noen som merker det? Vi fikk aldersgrense og overvåkning i gangene, og det er topp, men nå er vi i 2019, og dere burde virkelig klare å få til et alarmsystem om noen skulle få problemer i solsenga. Det er ikke en kjeft som kommer til å merke noe om noen skulle få et illebefinnende slik det er i dag.

Sånn ellers, når alt er på stell, når det er lenge siden noen brukte det utvalgte rommet, og de faktisk tørka av etter seg, og klarte å sette skoene ved døra, da er det skikkelig digg å slenge seg ned i solarium for å føle seg litt freshere på vinteren.

Dask

Skrevet av : Dask

#Bikerpus
Sol til glede? Eller...
Det er så sant det du sier! Tror jeg til dags dato enda ikke har opplevd å komme inn til en solseng som har vært ren. Har derfor gjort det til en vane å vaske både før og etter... For det er slik jeg ønsker å finne det selv! Hadde bare alle andre gjort det...
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen