Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Nei nei nei! Ikke nå!

Nei nei nei! Ikke nå!

Nei nei nei! Ikke nå!

Finnes det noen gang et passende tidspunkt for at ting ikke går rette veien? Hver gang noe skjer hører man gjerne at det var jo typisk at det skulle skje akkurat nå da, eller det var jo ikke rette tidspunktet nå. Men uansett hva som går i mot, finnes det vel egentlig ikke et passende tidspunkt. 

Som nå, halvanne uke før vi skal ut og reise, noen dager før vi skal offentliggjøre en svær nyhet, nå sånn generelt, at formen min er på hell igjen. Det starta med at knærne begynte å svikte i helga, og i går kjentes det som muskelkramper rundt kneskåla. Leddsmertene er tilbake. Og sånn for sikkerhets skyld har også magesmertene begynt å snike seg innpå, så eg er tilbake på doløping. 

Flott. Formen er altså tilbake der den var for to mnd siden, alt verker, eg løper på dass, og energien har avtatt betraktelig. Man kan jo lure på om eg har pressa meg for mye, med plutselig 100% jobb, trening, og flere prosjekter på gang. Vel, eg klarte i det minste å gå ned over 3 kg før shut down.

Men selv om eg nå har fått et aldri så lite tilbakefall tenker eg faktisk positivt, eg har jo holdt meg til dietten, så grunnen ligger ikke der. Nå skal eg inn på Ahus igjen i neste uke alt for ny infusjon, så da kan eg jo ta det opp med legen der. Regner med de har et svar, eller muligheter for å finne et svar der, for sånn gidder ikke eg å gå i lengden. Eg skal leve fullt ut uansett tidspunkt, basta!

Dask

Skrevet av : Dask

Ann Kristin Finsveen
Jeg også
Hei, jeg har også det samme sykdommen som du har, jeg har ikke fått noe bake fall men jeg går konstant varm. Når jeg er så sykehuset å får medisinen rett i åra så blir jeg kald elles merker jeg ikke noe. God bedring følger med deg?????
Dask
Varm? Eg fryser nesten hele tida :p det sier litt om hvor forskjellig vi reagerer på sykdommen ;) Takk!
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen