Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Siste hånd på verket!

Siste hånd på verket!

Siste hånd på verket!

God kveld godtfolk! Har dere hatt ei fin helg? Det har vi! Fredagen starta jo så som så da. Så fort det bikker 20 blå blir Forden lei, kan jo forstå den, det er sykt kaldt! Så da måtte Doc kjøre meg på jobben, og hente når eg var ferdig. På den tida var eg klar for ei økt med trening, men jogging uteble. Sist eg prøvde å jogge i under 10 blå begynte eg å blø neseblod. Sofaen føltes liksom mer riktig, og der ble eg. 

Gårsdagen ble også daff, fortsatt for kaldt til å jogge, og eg mista piffen. Vi ble sittende i sofaen hele lørdagen, bare letta på oss når vi skulle legge inn mer ved, spise, eller gå på do. Det var faktisk helt nydelig med en sånn lørdag! Vi trengte det begge to, og vi har fått flytta en del innlegg fra gamlebloggen over til denne. Bare rein avslapping hele dagen, med noen halvdårlige serier og en bra film på titteboksen. Filmen vi så var Extinction, den kan anbefales. 

Dagen i dag har derimot vært mye mer spennende! Vi har nemlig lagt siste hånd på verket, fra vår side, på det som kommer til å bli vårt kuleste prosjekt i år. Nå ligger resten i noen andre sine hender! Vi kan si så mye som at vi har hatt en iskald photoshoot i 15 blå, og det ble bra resultat. I tillegg ble det litt mer prat og planlegging med de vi samarbeider med, så vi er klare. Nå er det ikke mange dagene igjen før dere skal få vite hva vi, og mange fler, har jobba med i det siste. Kan bare si; gled dere! 

Nå er vi tilbake på sofaen, etter en tur på BurgerKing og i solarium. Nei, så ble det ikke verken trening eller lavkarbo i helga da, men det er mandag i morgen, da kjører eg på igjen! Ha ei fin uke!

AA5D8513 DF66 41BA B301 667EC32F607C

Dask

Skrevet av : Dask

Vera Lynn
Nysgjerrig
Ja nå kjente jeg at jeg ble veldig nysgjerrig på hva dere skal komme med. Det er jo litt deilig med noen slappe dager også, ikke sant?
Dask
Hehe, det er ikke mange dagene til det offentliggjøres nå :D
#Bikerpus
http://bikerpus.no
Er deilig med ei rolig helg. Det har det vært her og... Kunn jobbet med bloggen, og ligget på sofaen... Blir spennende å høre hva dere holder på med! ;)
Dask
Ja, alle bør prøve å slappe av litt :) Nå er det ikke mange dagene igjen til vi slipper det :D
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen