Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Reiser på chartertur!!!!!!!

Reiser på chartertur!!!!!!!

Bare en kjapp oppdatering her! Vi har nevnt så vidt noen ganger at vi har hatt besøk av kamera, uten å si hvorfor. Vi kan enda ikke si mer om hvorfor vi har hatt kamera her, men vi gleder oss til å få røpe når det er klart! 

I dag stikker vi av ei uke med dette kamera på slep, hvor vi skal være og hva vi skal gjøre kan ikke sies her enda dessverre. Men vi blir borte ei uke, så det er ikke sikkert vi får mulighet til å blogge så mye denne uka da. Skulle det bli for stille kan dere følge oss på snap, der legger vi ut litt ettersom hva vi får lov til å dele, og kanskje det røpes mer der etter hvert?

Uansett, bare ha litt tålmodighet, for dette tror vi kan bli skikkelig morsomt! Nå stikker vi straks til Gardermoen, så blogges vi i alle fall om ei uke da, sånn om vi ikke får noen mulighet før. Kos dere i sommer, det skal i alle fall vi gjøre!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen