Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Yatzykongen Doc...

Yatzykongen Doc...

Noen dager på campen gjorde virkelig godt, kjenner kroppen virkelig har godt av det. Vi har stort sett sittet rolig og slappa av hele tida, bare vandra noen turer med Tassen, og noen runder på sanitæranlegget så klart. Vi blir stadig bedre kjent med de andre på campen, det er mye hyggelige og hjelpsomme folk der. 

I går var vi på jakt etter parasoll, og en levegg hadde jo vært greit. Da kom det en kar gående og sa han hadde funnet en parasoll som skulle kastes, og nabodama hadde en parasollfot ekstra. Da vi gikk litt lenger ned på campen for å hente parasollen hadde dem jaggu en levegg ekstra liggende, da var vi jo litt lenger på vei. 

Sånn ca tre minutter etter at parasoll og levegg var på plass på plattingen kom drittværet. Lyn og torden i det uendelige, og himmelen åpna seg skikkelig! Det ble små elver på hele plassen, og helt umulig å være ute. Da var det godt å ha fortelt og et tetta vogn, ja for den var ikke tett i utgangspunktet, mer om det HER.

Nina og Jonny kom inn til oss, og Doc laga gryterett til oss. Var faktisk godt med noe annet enn grillmat da, og alle spiste seg god og mett. Etterpå tok vi noen slag med yatzy igjen, det har blitt standard på camping, kan faktisk være ganske så moro så lenge Doc ikke vinner. Han er en dårlig vinner. I går vant han begge rundene, ene med 440 poeng, har til og med lagd t-skjorte med «yatzykongen» bare for å gni det inn. 

I dag reiste vi jo hjem litt tidlig fordi vi skulle få besøk av en med et stort kamera. Men da vi kom hjem sto det plutselig en Mini Cooper og ei Poletta på tunet, hvem andre enn søstera mi Monica kunne det være? Joda, Bingobanden camping er jo åpen i tide og utide, så hun satt og lurte på når sanitæranlegget åpna. Etter en dotur og en dusj var hun fornøyd da. Og da gjesten med kamera var fornøyd, satte vi snuten ned mot campen igjen. Monica ville jo se hvordan vi har fått det der, er så lettvint og greit når hun har senga si med. Så nå skal avslappende posisjon inntas igjen, kroppen trenger mer hvile.

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen