Blir så lei oss.....

Nå må eg faktisk få lov til å klage litt, for eg blir lei meg av enkelte ting. Det går snakk om at vi tar penger fra innsamlinga til Superselma. Lurer dere på hvordan vi gjør ting her kan dere enten spørre oss, eller prøve å lage til en lignende hagefest selv, for det er nemlig ikke gratis. 

Ifølge ryktene skulle vi i fjor reist på country cruise for pengene vi samla inn. Sannheten? Mamma hadde utlegg for både loddbøker og premier, og hun hjalp oss mye med loddsalget. Det hun egentlig skulle ta fra disse inntektene for å dekke sine egne utgifter fra privat lommebok, valgte hun å faktisk kjøpe tur til meg og Doc for. Så den turen fikk vi faktisk av mine foreldre fordi dem ville gi oss noe for innsatsen vår. Superselma fikk hele overskuddet i fjor på 10 000 kr.

I år har det også gått rykter om at vi har tatt penger fra overskuddet til oss selv. Vel da kan vi si at overskuddet ble jo så klart regna ut etter at alle utgiftene er betalt, og noe har vi til og med måtte ta fra egen lommebok. Det som sto igjen på festkassen når alt var betalt var 40 000 kr, og det har Superselma fått.

Hvorfor det går slike rykter skjønner ikke eg, er det misunnelse fordi vi får til noe bra? Ikke godt å vite. Men folk bør ikke snakke før dem har prøvd å lage til noe slikt selv. En sånn hagefest koster langt over 100 000 kr, mesteparten fikk vi inn via billettsalg, mens noe har vi som sagt tatt fra egen lommebok. Om folk da mener vi er egoister fordi vi betaler utgifter før vi regner ut overskuddet, så får det faktisk bare være. Det som skjer er bare at pågangsmotet våres knekkes litt av sånne rykter, så om dere ikke vil ha mer hagefest og innsamling til Superselma er det bare å fortsette å spre rykter!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen