Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Vi ga bort 40 000 kr!

Vi ga bort 40 000 kr!

Her kommer en liten oppdatering om hva vi har gjort med pengene fra hagefesten! Siden det var så mange som var med å bidra på mange forskjellige måter, er det på sin plass med et innlegg nå som pengene er gitt bort. Det sies at; den største gleden en kan ha, er å gjøre andre glad. Og det er virkelig sant, vi har fått kjenne på den følelsen i dag. 

Vi hadde avtalt å møte Tommy, sjæfen i Superselma og far til Selma, i dag for å overrekke pengene. Han kom ned på campen her tidligere i dag, og først ble det jo litt prat om alt mulig rart egentlig. Så var det tid for å gi sjekken. Kan vel si det sånn at Tommy ble veldig glad, for tenk hvor mye han og teamet kan glede kreftrammede barn med denne summen!

For vår del er det også helt fantastisk, for det er ikke hver dag man kan gi bort 40 000 kr til en så fin sak. Og det er som Tommy sier, ikke nok med at Superselma får inn en sånn sum, men kontrastene ved at vi som Rednecks klarer å samle inn dette til en sånn sak, gjør det ekstra kult å motta det. Det viser jo bare at Rednecks er gode mennesker. 

Om du vil gi støtte til Superselma kan du vipse ønsket sum til 77762

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen