Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Katta i sekken?

Katta i sekken?

Denne helga har vi fått på plass det meste på campen. Og vi har integrert oss greit ganske fort, fått mange hyggelige bekjentskaper. Nå har vi også fått testa vogna skikkelig, og prøvd ut at alt virker som det skal. Heldigvis fikk vi tømmehjelp til den portapottien som har stått full i nesten to år, så Doc slapp det da. 

Været har stort sett vært meget bra i helga, både fredag og lørdag satt vi ute hele kvelden, men ut på lørdagsnatta starta regnet. Det var ikke bare ei lita skur, det høljeregna hele natta, og langt ut på dagen i dag. Teltet var helt og tett, så der var alt fortsatt tørt og fint da. 

Det var verre med vogna. Når vi våkna i dag lå Tassen i fotenden og sov, det var jo litt uvanlig, for han liker seg jo vanligvis på gulvet. Men vi skjønte fort hvorfor, gulvet var dekka av vann! Vi har altså kjøpt oss et aldri så lite prosjekt, taket er lekk rundt takluka, så vi må bytte det og tette bedre. 

Heldigvis at vi akkurat har bytta taket i kjørevogna da, så det har vi erfaring med og vet hvordan skal gjøres. Naboen hadde verktøy å låne oss, så da var det jo bare å sette i gang å rive ut litt tak. Vi fikk av hele takluka, Doc kunne da komme skikkelig til og tørke godt ovenfra. Og tilfeldigvis hadde vi to tuber silikon liggende i bilen, de kjøpte eg fredagen for å bruke på skruehullene i takplatene til scenebygget hjemme. 

Sola kom frem etterhvert og tørka opp vogna litt, nå skal jo taket være helt tett. For å få litt sirkulasjon i vogna satte vi opp litt lufting, da kan det tørke helt opp til neste gang vi reiser ned. Det er forresten ei skrotvogn i nærheten som vi kan ta takplater fra, da blir jo vogna vår god som ny igjen. Det var nok ikke katta i sekken likevel, selv om det føltes sånn når vi våkna i dag.

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen