Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
SVINDEL Å HJELPE KREFTSYKE BARN?

SVINDEL Å HJELPE KREFTSYKE BARN?

 

Vi la i går ut en konkurranse der vi gir bort to billetter på hagefesten vår, og at her blir det loddsalg der hovedpremien er en splitter ny Ford Mustang for ei helg. Dette har vi fått mye rare tilbakemeldinger på. Noen lurer på om det er svindel, og en flere har drevet og rapportert oss både her og der for svindelforsøk. 

Vel. Vet ikke hvor eg skal starte, for dette er bare trist. Her gjør vi en innsats for barnekreftsaken, hvor ALT overskudd fra hagefesten, inkludert loddsalg og diverse annet, skal gå til Superselma. Superselma jobber for at kreftsyke barn skal få lysglimt i hverdagen. Det kan være alt fra en liten myk kosebamse, til en tur i dyreparken. Alt ettersom. 

Det er mange som er med å bidra til denne hagefesten, både med utstyr, dugnadshjelp, premier til loddsalget osv. Ja noen jobber døgnet rundt for at dette skal være mulig. Givergleden til mennesker rundt oss er helt fantastisk, og premiene vi har lista opp er ikke noe tull. 

Røhneselmer Lillestrøm sponser oss med en Ford Mustang for ei helg, Countryfestivalen Skjåk sponser festivalpass, vi har fått en svær grill fra Plantasjen. Og vi har fått en hjemmestrikka genser, pluss at vi har fått god hjelp med både gevinster og loddsalg. For at vi ikke skal jukse ang loddsalget, har vi ei med god erfaring som tar dette for oss. Alt blir gjort etter boka her.

Så da lurer eg; hvordan kan det ha seg at folk da rapporterer oss for svindel? Er det virkelig noen som ikke unner kreftsyke barn litt glede? Eller er det sjalusien som tar overhånd fordi vi faktisk får til dette? Eg bare lurer, for eg blir oppriktig lei meg når noe vi brenner for blir stempla som svindel. Det er rett og slett stygt!

Dere må gjerne dele innlegget om dere vil, fint om folk får opp øynene litt.

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen