Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Hjelp, vi flytter!

Hjelp, vi flytter!

Som nevnt fredagen ble det til at vi stakk for å møte Nina og Jonny på campingen, fordi vi forbereder ting som skjer seinere i sommer. Barbro og Dag, og dattera som lurte meg, ble jo med. Dem ble med på litt moro ut over fredagskvelden, men reiste videre i går. Var skikkelig koselig å få en dag med dem også. 

Dagen i går ble brukt til å nyte sola. Nina og meg spretta ei champagne, og putta jordbær oppi, mens Jonny og Doc drakk brunt med spekepølser. Og vi kosa oss med norske jordbær og fløte i finværet. Vi ble sittende å prate om hvor moro det hadde vært å ha fast plass sammen her, og spøkte om det utover dagen. Men det ble liksom med spøken. 

Ut på dagen tusla Nina og meg ned på stranda med Tassen, og det gjorde faktisk noe med meg. Sjøen, saltvann, sandstrand, lukta av tang og tare, det er jo et stort savn fra Vestlandet. Og da vi kom opp igjen til Nina og Jonny si vogn, fikk vi vite at tomta og vogna ved siden av var for salg. Da begynte kverna å gå vet du, vi begynte å bli mer frista, men slo det foreløpig fra oss. 

Etterhvert ble det kvelden for Doc og Tassen, så vi fikk lagt de i vogna vår. Etter en liten snubletur på minigolfbana, var det kanskje greit å finne dyna. Eg derimot ble med Nina til noen andre naboer, og vi ble i løpet av kvelden og natta kjent med ganske mange på denne campingen. Både eg og Doc ble tatt godt imot av de andre fastboende, ja selv om han slokna etter sporten og været, og vi fikk mange nye bekjentskaper. Bare trivelige mennesker. 

Omsider var det også min tur til å kapitulere, selv om Nina mente kl 04.30 var alt for tidlig å ta kveld. Vel, eg fant dyna, Doc og Tassen, og slokna ganske fort. I dag tidlig når vi våkna begynte vi jo å le av ideen om å kjøpe fast plass, for seinest sist helg presterte Doc å si «Er så glad for at vi ikke har fast plass, for da blir man bare så bundet». Men altså kort fortalt, i dag har vi jaggu skrevet under på kontrakt, vi kjøpte vogna ved siden av Nina og Jonny, og vi flytter inn til helga alt!

Vi har altså tomt, vogn og platting, men mangler fortelt og møblement til å ha både i og utenfor fortelt. Så om det er noen som skulle ha noe slikt stående (helst i grått, hvitt eller marineblått) og vil kvitte seg med det, er det bare å skrike ut. Vi vil bygge opp denne tomten av gjenbruksvare, nettopp fordi det blir kasta altfor mye fullt brukbare ting. 

Merke på vogna har eg ikke hørt om før, så det huska eg ikke, men den er 460 cm lang, hel og tett uten fukt og lukt. Årstallet fikk vi ikke med oss, men tror den er fra 80-90 tallet. Denne campingplassen har alt en vestlending måtte ønske seg, det var rett og slett nydelig her. Prisene var også helt i vår gate, kan det bli bedre?

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen