Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
«Doc, du er faren min»

«Doc, du er faren min»

Vi lever et bedagelig liv med det som er av moro og frihet siden dattera til Doc er voksen, det er jo bekymringsfritt og herlig. Vi gjør stort sett som vi vil når vi vil, for vi har jo bare oss selv og Tassen å ta hensyn til. Det er jo litt av grunnen til at vi har kunne slå oss så pass løs på TV også, det går jo bare ut over oss selv. 

Doc og meg møttes jo i voksen alder, og vi har begge hatt våre forhold tidligere. For å si det som det er, vi har ikke lagt på latsiden verken han eller meg. Men dette har da altså gått bra, det har jo funka det, helt til vi gifta oss og slo oss til ro. Vel, det har vel funka inntil i dag da.

Denne uka har eg jobba fullt igjen, og siste to timene i dag gikk tregt. Gleden var derfor stor da stemplingsuret viste «gått» i sta. Humøret var på topp, for eg var på vei hjem til helg, sol og fri med både anlegget og aircondition på fullt i bilen. Ingen ting skulle få kødde til denne helga, den har eg fortjent. Svinga lykkelig inn på gårdsplassen og parkerte, da eg så ei ung jente på plenen. Tenkte vi hadde gjester og sa pent hei. 

«Eh, dette er visst dattera mi» svarer Doc. Det tok meg et sekund før eg fikk svart «Åja, så koselig da» eller noe sånt. Eg har jo tenkt før at sånt kan skje, så det var egentlig ikke noe stor bombe. Jenta var rundt 12 år, så dette skulle jo gå fint tenkte eg. Men det som var bomba her, det var Barbro og Dag som plutselig spratt frem full i latter! 

Pokker til folk da! Ja eg ble lurt! Jenta på 12 år var altså ikke dattera til Doc, men dattera til Dag. Fader for en gjeng da, og hva i huleste gjør de på disse kanter? Tok sørlendingene feil i rundkjøringa eller? Neida, dem hadde vært en liten tur i Sverige, og nå lurte dem sikkert på å campe i hagen vår da. Men denne helga må vi møte noen vi har planer med i sommer, nettopp fordi vi har planer med dem i sommer. Vi skal jo faktisk møte dem på en campingplass, så da dro vi med Barbro og Dag og dattera.

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen