Ett prosjekt røpes nå!

Ett prosjekt røpes nå!

Nå kan vi endelig vise dere ett av prosjektene vi har jobba med, for det er nemlig denne nettsida her! Ja vi har fått oss egen nettside å blogge på sånn at vi er helt uavhengige fra andre bloggplattformer. Nå er vi altså på egenhånd, og vi står på egne bein hvor vi ikke blir sammenligna og målt opp mot andre bloggere. Dette kan være skummelt, men man må satse om man vil videre her i livet. 

2019 01 09 10 15 59

Det er akkurat det, å gå videre av og til, gi slipp på det gamle, slik at man kan få nye og bedre samarbeid. Nå er det jo ikke første gang vi har valgt å hoppe ut i noe nytt, og vi har proffe folk rundt oss til alle nye prosjekter heldigvis, så vi tar rennefart og satser mot et år med nye høyder.

 Etter at Egmont kjøpte opp domenet blogg.no ble det mange forandringer. Først begynte inntektene å gå kraftig ned fordi Egmont ikke ville gi oss lønn, men heller dele noen av reklameinntektene. Vi ble også flytta fra blogsoft som hadde mange muligheter, til en meget begrensa utgave av wordpress, og vi fikk ikke lenger bestemme design på bloggen selv. Det har også blitt mye feil og variasjoner i antall lesere/sidevisninger, som igjen kan få en til å lure på om reklameinntektene i hele tatt stemmer.

 Dette domenet (nettadressa) kjøpte vi for over et år siden, og planlegginga starta egentlig så vidt da. Først nå som det har blitt så mye endringer fikk vi tak i eksperthjelp til å få denne sida opp og gå, denne sida er bygd opp av Andreas Kristiansen etter våre ønsker, og vi er kjempefornøyd. Så nå som dette er offentlig er vi veldig spente på hva dere synes, kom gjerne med tilbakemeldinger, vi tåler kritikk!

Resten av prosjektene våre vil røpes litt etter litt utover våren, stay tuned!

 

Follow my blog with Bloglovin

 

 

Dask

Skrevet av : Dask

#Bikerpus
Stå på!!!
Så kuult at dere er oppe og går! Har selvfølgelig meldt meg inn... ;)
Dask
Takker! Ja dette blir spennende :D
stian haugelien
ser bra ut detta ja så da måtte je jo legge meg inn som medlem oxo :)
Dask
Kult, takk ;)
Lars Schramstad
Førsteinnt rykk ser bra ut :) Gleder meg til å følge dere videre :)
Dask
Takk for det ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen