Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Vårens mareritt!

Vårens mareritt!

Tiden. Den gjør så mangt. Noen ganger leger den sår, andre ganger merker man at åra går. Nå er det igjen vår, og eg igjen i et prøverom står. Med andre ord, tiden har gjort meg eldre, og nå passer ikke de gamle fine trekantbikiniene lengre. Men det positive med dette er at eg kan skylde på Doc, det er faktisk ene og alene hans feil at kroppen min er i stadig forandring. Han lager god mat og gjør meg litt for lykkelig. 

I jakten på bikinikroppen snakker ikke eg om diett, men det å finne en bikini som sitter greit. Så i går skulle eg altså en snartur innom senteret på Kløfta for å handle ny bikini, eg må ha en med litt bedre hold. Etter at tre tiår er godt og vel passert, passer det vel egentlig ikke med en bitteliten trekantbikini, uansett hvilken kroppsfasong man har. Så eg var da på jakt etter en med litt spiler og vatt til å holde dette spetakkelet på plass. 

Prøvde den ene etter den andre, hekta av bøylen og hekta på bøylen, prøvde til og med de i grelle farger bare for å sjekke fasongen. Ikke engang de satt brukbart. Begynte å bli bra lei da eg til slutt fant en som skjulte det verste og fremheva det beste, ble et øyeblikk hoppende glad. Helt til eg oppdaga hvordan trusa så ut. Greit den gikk litt over navelen, men hadde den i det minste hatt litt retro look skulle eg vurdert den. Eg hadde forvilla meg over på avdelingen for eldre. Det er for såvidt greit nok det, dem må ha bikinier dem også. Men eg nekter å sette meg selv i den kategori i en alder av 33 år, så det ble ikke noe bikini på meg der. 

Vel hjemme fant eg frem en gammel bikini, riktignok trekantformet, men med litt vatt. Den holder patronene på plass på sett og vis, så lenge eg ikke gjør noen brå bevegelser. Problemet med denne er bare at det er en sånn halterneck, som det så fint heter, dvs at man blir litt halt i nakken av å belaste den med vekta at patronene mine. 

Men! Var ikke helt ferdig der. Eg måtte jo så klart beklage meg litt til naboen Linda, så hun tok grep og ble med til senteret i Vormsund, som moralsk støtte. Må ærlig si eg synes hun er tøff som turde bli med meg på bikinishopping, for hun måtte løpe frem og tilbake for å bytte størrelser. Og for ikke å snakke om klaginga mi hun måtte holde ut da, etter å ha prøvd ca 20 bikinier på to butikker, hvor alle ser like malplassert ut på meg. 

Noe latter ble det jo så klart, kroppen min fikk til tider uante fasonger. Og innimellom bikiniprøvinga måtte vi ha pauser, for at ikke dette skulle gå ut over psyken. Vet ikke helt hvor mye det hjalp, for da prøvde vi jo andre klær. Noen shortser satt verre enn andre, men i dag lærte eg virkelig hva cupcakemage er. Fy flate, noen designere burde blitt beskytta mot seg selv! 

Omsider, etter sånn bort imot halvanne time seinere, klarte eg endelig å finne en bikinitopp som funka. Da gjensto det å sjekke ut tilhørende truse, som ganske så forventa var en ekstra høy utgave av sloggifasongen. På nippet til å gi opp hele fordømte bikinisesongen, kom Linda med en lur ide. Vi kunne gå tilbake til første butikken og finne ei matchende truse der. 

Greit, og da vi rusla tilbake var det som om hele kjøpesenteret var møkk lei av meg, for da hang det ei nydelig blå og rosa mønstret bikinitruse rett frem. Den både matcha den rosa toppen, og passa til ræva mi. Du hendelse, det ble til og med pent på min halvgamle lubne bolledeigkropp. Og sånn gikk det til da Dask fikk årets bikinikropp! Og forresten, så kjøpte vi med hjem en ny shorts til Doc også, litt enklere for mannfolk.

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen