Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Vellykka jobb for Doc og Rype!

Vellykka jobb for Doc og Rype!

Dagen i går var egentlig ganske lik fredagen, for vi kjørte noenlunde samme programmet begge dagene. Forskjellen var at vi fikk tatt oss en runde på område, og vi fant endelig ølteltet. Været var jo strålende, blå himmel og godt over 20 grader, og ølteltet var som et drivhus. 

Køen til baren var lang, det skyltes nok det fine været. Da vi sto der fikk både Doc og meg skjelvebyger på grunn av varmen, og vi så flere sleit. Men vi kom i prat med en artig kar da, Lothepus var også tørst og sto i samme køen. Meget hyggelig mann. Da vi endelig kom frem til kassa ble det noen corona på oss, og vi satte oss utenfor i sola. Ble kjent med masse nye folk før vi måtte rusle tilbake til standen, vi skulle jo jobbe. 

På standen til Anleggsgruppen AS rørte eg i grytene og smurte smør på brødskiver, mens Iselin og Emmy serverte. Doc gikk rundt og prata med folk, og Kirsten kjørte showet sitt med musikk. Så ut som folk storkosa seg i går også, det var mye liv og røre. 

Da opplegget vårt var slutt ble vi invitert opp til en gjeng på etterspill, for det var våre venner Nina og Jonny. Her var det også bra liv, for her hadde det vært prosecco lunsj. Men da denne gjengen ville gi seg, ble Nina og Jonny med hjem til oss, for vi ville ikke gi oss. Men selv med to etterspill ble ikke klokka stort mer enn ett før eg var i seng, da var eg sliten og faktisk tok hensyn til helsa. Men alt i alt, dette har vært ei strålende og innholdsrik helg, med litt jobbing og mye moro med Doc og Rypes Redneckarrangement på Vei og anlegg 2018!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen