Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Redneck Anleggsmesse!

Redneck Anleggsmesse!

I helga er det jo Vei og Anleggsmesse på Hellerudsletta, altså ei steike svær messe med enorme maskiner. Det durer og brøler i alle ender, og gir en skikkelig godfølelse. Anleggsgruppen er et av firmaene som har funnet veien hit, og dem hadde lyst å «redneckifisere» standen sin i helga. Hvem er bedre å kontakte da enn Doc og Rype sitt Redneckarrangement?

Doc og Rype tar selvsagt oppdraget på strak arm, og velger å gjøre det så gjennomført som overhode mulig. Vi var jo med på å slakte villsvin for ei stund tilbake. Disse villsvina har da Doc og Rype partert, kverne kjøttdeig, og laga kjøttboller av. Dem kokte kraft på restene, og lagde ei helt fantastisk gryte av dette. Ole Kristian har også bidratt bra her. Dette ble frakta til messa i kantiner fra millitærutsalget, og en del av utstyret er henta på gjenbruken. 

Servitørene var to spretne damer fra LilleFrekke, og det første dem serverte var nachos med cheddardip. Dette spiste vi til god countrymusikk spilt fra toppen av den største maskina på standen. Tror kanskje Kirsten Daugaard var lettere nervøs med sin høydeskrekk, men hun gjennomførte med glans, og folk var imponerte. 

Etter musikken skulle vi endelig få smake på villsvingryta, noe flere hadde gleda seg til. Nå var det fyrt i bålpanna, og vi hadde en lavvo full av sultne folk, så det var jo bare å stille seg i kø. Det minka fort på gryta, og folk likte det kjempegodt. Når maten var fortært ble det jaggu litt mer musikk, selv om Kirsten trodde hun var ferdig for kvelden. Hun fikk matrester bort fra tenna, og var klar for mere liv!

Sånn gikk da denne dagen, Doc og Rype fikk virkelig vist folk hva Redneck Living går ut på. Folk storkosa seg, og Kirsten risikerte hele sin karriere ved å ta en duett med Doc! I dag kjører vi samme løpet, så bare stikk innom standen vår, se etter et rødt bobcat flagg høyt i gaflene på en svær teleskoptruck! Du kan også følge oss på snappen: redneckdask

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen