Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Vi støtter gærn ungdom!

Vi støtter gærn ungdom!

61E51996 2AF4 4738 A09E 0D5670A36171

Er du som oss og av og til leverer noen kuponger hos Norsk Tipping i håp om de store millionene? Du drømmer kanskje om å betale ned litt gjeld og kunne leve litt friere? Vel, det finnes andre mennesker som drømmer om helt andre ting, om å kunne drive et lag eller en klubb hvor unge kan få boltre seg i den idretten eller sporten de trives aller best med.

Det eg vil frem til; har du valgt grasrotmottaker? Dette koster deg ikke ei eneste krone, pengene tas fra Norsk Tipping, men du står ved din fulle rett til å velge helt selv hvem som skal få de kronene akkurat du har levert kuponger for. Det berører ikke di lommebok på noe som helst måte, men det kan bety ALT for drømmen til barn og unge. 

67B13C02 24E6 45F7 BCD3 D1645C1771D0

Tenkte eg skulle fortelle litt om vår grasrotmottaker, for det er en skikkelig tøff gjeng. Siden vi er rednecks/bygdefolk, har vi valgt å støtte noen ungdommer som driver med motorsport. Det er tre brødre som virkelig gir alt, de er beintøffe, ja så tøffe at foreldrene blir stående med hjerte i halsen til tider. Mattis, Martin og Petter kjører nemlig crossykkel, og de er skikkelig dyktige. Gutta er 14, 16, og snart 18 år og kjører så ofte de har tid nettopp for å bli best, og det har de gjort siden de kunne gå. De kjører for Nordvang Motorsport. 

Hvorfor skal alle de store klubbene og foreningene alltid få mest? Det finnes mange småklubber rundt om i landet, som også gror frem talenter, og derfor er det nettopp så viktig å støtte disse. Nordvang Motorsport er en sånn klubb, en liten gjeng som satser alt for drømmen om å nå langt innen sporten de brenner for. Men dette er en sport som koster en del, og hvis du som oss ønsker at disse unge talentene skal få blomstre, kan du også legge de inn som grasrotmottaker på Norsk Tipping. Se bilde under for hvordan det helt enkelt kan gjøres.

Bilder er tatt av Janne Nordvang, ta gjerne en titt på hennes blogg HER

Vil du vite mer om disse gutta? Klikk på linkene under:

Nordvang Motorsport på Facebook

Nordvang Motorsport på Instagram

9C3990C8 14B0 405F 875E 5F03356587E9 768x478

Dette er ikke et reklameinnlegg, bare et tips!

  • Lagt til i:
  • Doc
Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen