Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
JACKS LOKKA BØNDER TIL BYN!

JACKS LOKKA BØNDER TIL BYN!

Omsider kom vi oss da til Vestlandet, tross feber og ukjent antall dostopp, for det er 40 årslag i familien i helga. Turen gikk over Hardangervidda, og det gikk egentlig ganske greit. Vi kom hjem til hjemmelaga pizza, og flere venner og bekjente dukka opp etterhvert. 

I dag starta dagen med store ferske egg til frokost, så vi ble godt mette. Og etterpå gikk turen innover til de eldste i familien, det er jo alltid både viktig og koselig når man er i vest. Man skal respektere dem man slekter på, dem som har gjort oss til slik vi er. 

Vi tok også turen innom byn når vi først var i farta, selv bygdetullinger kan bli frista av storbyen. Det er jo faktisk litt spennende i byn nå på denne tida, folk sitter over alt og gliser med utepils og venner. Vi fant til og med en hattebutikk som BARE selger Stetson hatter, da måtte jo Doc og pappa kjøpe seg hver sin Stetson sixpence. 

Og så er det jo en helt spesiell pub i Bergen, drevet av vår gode kamerat Frode Hellebø. Han vet nøyaktig hvordan han skal drive pub, eneste som klarer å dra oss til byn. Han driver nemlig Jacks Country Saloon, eneste i Norge som får bruke Jack Daniels logo. Da måtte vi jo innom her og smake på Frodens spesialitet, Tennessee Coffee. Til den tok vi hver vår skikkelige bacon cheese burger, helt forbannet nydelig. Froden vet hva det vil si å være gjestfri, og han passer på at absolutt alle har det bra. 

Ja vi kan trygt anbefale alle å ta turen på Jacks, om du er cowboy eller ikke, alle er velkommen, og alle passer inn. Og følger du med fremover kommer det til å skje mye der i sommer, det kan vi garantere. I mellomtida kan du jo sjekke bloggen til FRODEN, han skriver litt med jevne mellomrom han også. 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen