Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
AKETUR ENDTE I VANNET!

AKETUR ENDTE I VANNET!

Festen i går med samlingspunkt på fellesterrassen mellom rommet vårt og rommet til Rita og Jarle, ble vår siste innspilling med Norske Rednecks før vi trakk oss. Baren åpna før frokosten er over, dem la lista høyt der. Det var sol og herlig temperatur, skyhøy stemning, og store forventninger til dagens aktiviteter. 

Første aktivitet vi skulle få prøve oss i var Beerpong. Der settes det opp lange bord med 10 kopper på hver side, hvor to lag skal kaste pingpongballer opp i motstandernes kopper. Vanligvis er det øl i koppene, og motstanderen må drikke koppen som ballen havner i. Men sikkert for å unngå rølp, ble ølet bytta med vann. 16 lag var påmeldte, og spenningen var til å ta og føle på. 

Første runden vant vi faktisk, og gleden var stor. Vel inne i kvartfinalen steig spenningen, for det var bare tre kopper igjen på hver side lenge. Det er neimen ikke enkelt å treffe oppi de koppene, men da motstanderen vår traff med begge ballene i ene koppen vår, røk jaggu tre kopper, og vi tapte. 

I neste aktivitet skulle vi kle oss ut litt, vi hadde med oransje fangedrakter, så vi skifta klær og gjorde oss klare. Det var den gode gamle Ta Sjansen dem hadde laga til, vi skulle ake rett ut i et basseng, for så å komme oss over på andre sida og ringe i ei bjelle. Det ble tatt tid fra hoppet ved bassenget, til alle på laget hadde ringt i bjella. Mange lag hadde meldt seg på, til og med Arly Karlsen & Sons var spreke nok til å bli med. 

Doc var passe nervøs, for vi har ei kjelke som går meget bra. En halv skiboks med gamle treski skrudd på under. Eg tenkte ikke så mye over det, men da vi sto på toppen klar for action, kom angsten. Det var sinnsykt bratt! Men men, vi kunne jo ikke trekke oss, så vi satte utfor med beina nedi der det gikk fortest. Det gikk jo rimelig fort, og bare på et øyeblikk hang vi i lufta før vi traff vannet med bråstopp. Doc klatra på land og sprang rundt til bjella, mens eg kava meg frem i bassenget for å nå bjella. Vi kom gjennom uten noen skader, men det var kaldt nok da. 

Vi vant ikke den aktiviteten heller, men jaggu var det artig å prøve da. Og etterpå ble det flere konserter, dermed fikk vi forbrent noen kalorier på dansing. Mye bra musikk, og mye gøyale folk gjorde dette til ei super helg. Og ene puben hadde dem laga beachparty av, altså fylt den med sand, skrudd opp tempen og satt inn strandstoler. Nå har vi endelig kommet oss hjem, og er slitne som pokker. Tenker vi slapper av ut kvelden.

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen