Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
NORGES TØFFESTE REDNECK!

NORGES TØFFESTE REDNECK!

Tradisjonen tro har vi vært på åpen gård hos Stirling Station også denne påsken. Det er nå tredje året vi besøker Edel og Jim, og alle dyrene deres i påsken, og det er like trivelig hver gang. Akkurat åpen gård er nok ment mest for unger, men det er like trivelig for oss å ta turen. 

Jim er opprinnelig fra Australia, men har sitt flotte paradis på Haga sammen med Edel. Her har han laga en liten bit av Australia, med mange flotte og artige dyr på gården. Ponni og esler, en flokk med emuer, forskjellige typer høns, ender, påfugler, duer, og hunder er blant dyra som bor der, og man kan se på alle dyra at dem trives og har det topp. 

Det som de aller fleste kjenner Jim fra er nok alt han lager av skinn og selger på festivaler og andre treff rundt om, hatter, frakker, jakker og mye annet tøft. Det mest populære nå, er steampunk hattene, de er skikkelig tøffe og morsomme. Det står ikke på oppfinnsomheten til disse folkene her, og du kan også se en del artige ordspill rundt om på gården. Sykler i et tre - trehjulsykkel. Gjærde av gamle ski - skigard. En vegg med figurer som ler - levegg. Som ekte redneck lager han noe morsomt av gammelt skrot, istedet for å kaste ting.

I dag fikk barna også prøve å lage noe, ja eg og da for så vidt. Jim kutta opp bambuspinner, så putta vi lim i de sånn at eg og alle barna som var der kunne tre emufjær i de. Dette ble jo en artig pyntegjenstand da, og noen mente vi kunne bruke de til støvkost. Jim selv kalla det dusk eller septer, litt etter hvem som laga de. Min fikk navnet Dask Dusk. 

Ellers var det selvsagt litt show, Jim kjørte barna rundt i badekartoget og sang gøy på landet. Og han tok frem gitaren og sang flere låter, deriblant en nydelig selvskrevet sang til Edel. Dem lever jo etter ordtaket; «Drep aldri gutten i mannen, da får han et kjedelig liv». Hjertevarme morsomme og gjestfrie mennesker, alle burde hatt noen sånne i sin omgangskrets. 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen